Представителите на тези зодии не могат да се справят с

...
Представителите на тези зодии не могат да се справят с
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии винаги бягат от трудностите

Представителите на тези зодии не могат да се оправят с провокациите, сложени от ориста. Обикновено крият главите си в пясъка.

Търсите самоуверен и убеден сътрудник, който да застане на ваша страна в спешна обстановка и да ви помогне в намирането на решение на казуса? Избягвайте сътрудници под тези зодии. Те са дребни момчета, които постоянно ще желаят да разчитат на вас в такива моменти.

Мъжете от тези зодии постоянно бягат от компликациите

Мъжете от тези зодии не знаят по какъв начин да работят самоуверено и бягат от всяка обстановка, която изисква отговорност от тях. Дълбоко в себе си те са незрели деца, даже в случай че възрастта им допуска друго.

Мъжете под тези зодии се пробват да избегнат отговорността за личния си живот:

Рак

Мъжете зодия Рак не знаят по какъв начин да се оправят със страха в незабавни случаи. Те се усеща парализирани от него. Винаги, когато има причина да се опасява от нещо, те се въздържат от каквото и да е и разпореждат отговорностите си на другите. Може напълно намерено да кажат на някого, че се отдръпва от дадена обстановка, тъй като се отразява зле на душeвността им. Би било разбираемо, в случай че не беше фактът, че Ракът е податлив да драматизира и в най-простите, земни въпроси.

Близнаци

Мъж Близнаци изпада в суматоха от всевъзможни отговорности. Той се опасява от дами, които желаят връзка с него, банкови заеми и сметки за заплащане, срочни контракти и всевъзможни дълготрайни планове. Често обаче се оказва, че даже в ежедневни обстановки, когато би трябвало да носи отговорност единствено за няколко секунди, той заобикаля под всевъзможен претекст.

Стрелец

Стрелецът не е в положение да се включи в почтен диалог и заобикаля всяка борба. Когато други хора се пробват да поддържат връзка с него и той няма концепция по какъв начин да назова страстите си, той крие глава в пясъка и стопира да реагира. Може да се преструва, че не разпознава някого на улицата, в случай че се опасява да не го попитат за нещо. Опитва се да сътвори облик на недосегаем и затворен в себе си, само че съвсем всеки знае, че зад него стои свръхчувствителността му.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР