Представителите на тези зодии избират най-лошите подаръци за Коледа. Близките

...
Представителите на тези зодии избират най-лошите подаръци за Коледа. Близките
Коментари Харесай

Тези зодии купуват най-лошите коледни подаръци. Те често разочароват близките си

Представителите на тези зодии избират най-лошите дарове за Коледа. Близките им не могат да схванат за какво са получили такова нещо. Показват признателност, с цел да не го обидят, само че най-често не знаят какво да мислят.

Тези зодии постоянно разочароват околните си с коледни дарове

Хората под тези зодии не могат да зарадват никого на Бъдни вечер:

Овен

Зодия Овен обича да се демонстрира и да притегля вниманието. Много по-важно от насладата на някого е за него другите незабавно да свържат подаръка с него. Той желае да наподобява великодушен и талантлив с огромен усет. Често обаче изцяло подценява усета и желанията на индивида, на който е подарил.

Стрелец

Стрелецът е податлив да купува дарове за другите, които самичък би желал да получи. Рядко се чуди дали имат подобен усет. Вместо това той ги убеждава, че имат потребност от нещо, което сигурно не биха купили за себе си. Той чака признаци на наслада от получателя. Ако не го види, той се наскърбява.

Рак

Коледните дарове от зодия Рак по никакъв начин не са скромни. Напротив – хората от този знак най-често прелестно усещат от какво имат потребност другите. Проблемът обаче е, че Ракът е податлив да се раздава на околните си отвън границите. Всички наподобяват огромни скъперници поради него.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР