Представителите на тези три зодии са известни със сприхавия си

...
Представителите на тези три зодии са известни със сприхавия си
Коментари Харесай

Тези три зодии вдигат страшни скандали, не ги ядосвайте!

Представителите на тези три зодии са известни със сприхавия си манталитет и с умеенето си да подвигат огромни кавги. Не е целесъобразно да ги ядосвате, защото рискувате да се окажете въвлечени в жестока кавга, предизвестяват от една.бг.
Телец
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на избран стадий от връзката ви ще се стигне до скандал. Телците не избухват незабавно. Те натрупат отрицателни страсти постепенно и методично. Не бързат със абсурда, нито отсрочват прекомерно дълго.
Бурята ще ви опустоши в точния миг, само че вие въобще няма да очаквате тъкмо такова нещо. Телецът ще прояви забележителен дебелоглав и увереност, присъщи за рогатата му зодия. Ще бъде изострен, непосредствен, няма да ви спести безусловно нищо. Може даже да разберете неща за себе си, за които даже не сте подозирали. Високият звук е обезпечен. Едно обаче няма по какъв начин да не им признаем на Телците - може и да покачват звук, само че в никакъв случай не прекъсват. Те тактически изчакват съперникът им да се изкаже и с професионална акуратност реагират на слабостите му.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Скандалът е величествен, само че постоянно е тъкмо по тематиката. Телецът не си разрешава да обобщава или да приказва за минали случки. Той е изострен и акуратен. Ще ви направи на салата, за чието майсторство би завидят даже най-опитният суши мастър.
Дева
По-сприхави са мъжете, представители на тази зодия. Ако дамата Дева е способна да си мълчи и да натрупа, то мъжът ще вдигне скандал даже единствено поради една неточна фраза, произнесена от продавача, сервитьора или различен личен състав. Девата е педантична и изискваща. Чувството й за правдивост е нещо, на което доста държи.
Така че даже при най-малкото подозрение, че то е наранено, Девата подвига скандал. Ще изложи причини, с които несъмнено ще ви учуди. Представителите на тази зодия обръщат внимание даже на най-дребните елементи, резервират ги в паметта си и пазят комфортния миг, в който да ви се навикат, че нещата не са били, както би трябвало. Девата ще ви захапе по най-чувствителна струна на душата ви. Тя умее да борави с думите и ще нападна на прочувствено равнище. Ще плачете ли след скандал с Дева? Със сигурност да!
Овен
Скандалът с Овен може да бъде съпоставен с детонация от 30 пръчки динамит. Когато се карате с представител на тази зодия, ще има доста жар, викове, тряскане на порти, крясъци и обиди. Възможно е даже на има нещо счупено. Овенът се пали бързо и в случай че сте почнали диалога единствено с цел да обърнете внимание на нещо дребно, може да го завършите, говорейки за разлъка даже.
Овенът няма самообладание да изслуша съперника си, а даже да го направи - в никакъв случай не е склонен с мнението му. По-важното е, че постоянно има причини за това. Не е изключено по средата на абсурда Овенът просто да си тръгне и да замълчи. Това не е засегнатост, нито неуважение към диалога.
Това е единственият път от този скандал да се роди нещо градивно. Оставете пристрастеностите да затихнат и говорете отново. В противоположен случай рискувате да изхабите ненужно доста сила и да се нагрубите извънредно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР