Представителите на различни знаци флиртуват по различни начини: плахо или

...
Представителите на различни знаци флиртуват по различни начини: плахо или
Коментари Харесай

Според зодията: Що за флиртаджия е той

Представителите на разнообразни знаци флиртуват по разнообразни способи: страхливо или самоуверено, нежно или по-агресивно. За да „ прочетете “ вярно закачливите подмятания, би трябвало да сте наясно неговия жанр на флирт.

Овен

Овенът е непосредствен и почтен човек, по тази причина флиртува постоянно, само че неумело. Поради това събеседникът може да се смути. Но пък спонтанността на този мъж подлудява партньорката.

Телец

Телецът съзнателно заобикаля флирта, макар че може да реагира леко. Това е земен и прагматичен знак, който счита игривите подценяване за загуба на сила. С подобаващ събеседник той може срамежливо и сдържано да флиртува. Ако Телецът забележи съвместен интерес, тогава той се отпуска, става по-смел.

Близнаци

Близнаците са едни от най-сръчните флиртаджии. Представителят на знака е надарен прелъстител, който знае по какъв начин да флиртува умерено. Той е артистичен, обаятелен, остроумен. Усмивката, шегите и фините ласкателства му оказват помощ да се приближи до обекта, който харесва. Понякога зад грациозния флирт, подигравките, операциите, се крият тънки опити за разкриване на информация.

Рак

Ракът не е кадърен да флиртува в обичайния смисъл. Опитвайки се да притегли вниманието на определения, знакът демонстрира угриженост, предлага помощ, интересува се от здравето на дамата. Флиртува единствено когато доста обича. Флиртува прочувствено, само че неудобно. По-добре е да не му давате вяра, в случай че няма реципрочност.

Лъв

Лъвът флиртува неумишлено и естествено. Флиртува с съвсем всички събеседници, даже с шефовете. Лъвът се радва на флирта и на мига, не мисли за освен това. Тези мъже обичат да осъзнават своето съблазняване, могат да флиртуват просто за самоутвърждаване.

Дева

Мъжът Дева флиртува по разнообразни способи, като нормално показва недостижимост и въздържаност, с цел да заинтересува тази, която харесва. По време на диалога демонстрира взискателност. По принцип всички Деви рядко флиртуват.

Везни

Везните умеят да употребяват естествените си умения за флирт. Такъв мъж се любува на артистичността си, трансформира се в съблазнител. Обича да осъзнава своя сексапил, да усъвършенства умеенето на любовните игри.

Скорпион

Скорпионът има естествена прелест и знае по какъв начин да я ползва. Флиртува пламенно, с предизвикателство и наслаждение. Радва се на неволни докосвания, непредвидени самопризнания.

Стрелец

Стрелецът флиртува майсторски. Прави това, с цел да развесели събеседника. Използва смешки, забавни истории. Втората цел на флиртуващия Стрелец е да забавлява и да се забавлява. Обича да покорява събеседници, влюбени в други хора.

Козирог

Козирогът не е флиртаджия виртуоз. Счита игрите с думи за загуба на време. Козирозите могат да търсят срещи, да дебнат и да чакат. Флиртуващият Козирог е неоткровен. Той употребява флирта за облага.

Водолей

Водолеят е интелектуалец, който знае по какъв начин да ухажва изтънчено. Той счита, че флиртът е умствено съревнование. Обича почтени противници. Ако неговият събеседник не е ерудиран, тогава Водолеят губи интерес.

Риби

Рибите са внимателни и рационални. Започват да флиртуват едвам откакто преценяват възможностите си. Ухажването е прочувствено, еротично. Те обичат тази игра. Флиртът не е синоним на влюбване. Но носи наслаждение, тъй че те постоянно прибягват до него, с цел да загатнат за своята благосклонност.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР