Представителите на Има такъв народ предлагат туризмът в България да

...
Представителите на Има такъв народ предлагат туризмът в България да
Коментари Харесай

Има такъв народ предлага туризмът да се рекламира по сегменти

Представителите на " ИТН " оферират туризмът в България да се раздели по сегменти - морски, планински, СПА и т. н. и на тази база да се гради маркетингова и рекламна тактика, а също и финансирането да е на този принцип.

Трябва да утвърдим въодушевяващ брандинг, допълнен с обособените типове туризъм. Ако играем на дребно и всеки един от обект търси метод да излезе нескрито, няма по какъв начин да стане, разяснява Ивайло Кожухаров.

Партията на Трифонов предлага още опростяване на визовите процеси посредством ускорена цифровизация.

Наясно сме с всички опция и невъзможности като страна от Европейски Съюз, само че дигитализиарнето ще спести много такси и ще съкрати времето за издаване на визи ", изясни Ивайло Кожухаров.

Той разгласи от името на партията и че би трябвало да се постави завършек на " порочните и корупционни практики " за систематизиране на парите за реклама. Според него с предлагана метаморфоза ще се реализира този резултат. Посочи и че би трябвало да престане присъединяване на България " по инерция " на туристическите изложби, т.е. да се върви всяка година на едни и същи и също така прикани да се модернизират щандовете, с които България се показва на тях. Същото важи и за инерционната процедура страната да се популяризира с туризма посредством клипове по одобрени телевизионни канали.

" Това че в миналото е вървяла рекламат по Би Би Си не значи че и сега ще върви. Трябва дейна цифрова тактика ", акцентира той.

Обяви и че посредством разнообразни ограничения би трябвало да се увеличи атрактивността на сектора като място за работа. Даде образец с това, че във Англия не е срамно да си сервитьор откакто си навършил 50 г.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР