Представителите на българския политически елит не пропуснаха да честитя Рождество

...
Представителите на българския политически елит не пропуснаха да честитя Рождество
Коментари Харесай

Дано се вслушат в тях: Коледните пожелания на българските политици

Представителите на българския политически хайлайф не пропуснаха да благопожелавам Рождество Христово на българите, като най-предпочитаният от тях метод е посредством пост в обществената мрежа Facebook. ДЕБАТИ.БГ обобщава пожеланията, свързани със светлия празник:

„ Нека днешният свят празник донесе здраве, вяра и топлота във всяко българско семейство “, пожелава от профила си във Фейсбук президентът Румен Радев.

Нека вярата в положителното ни дава сили да продължим да се борим дружно за справедливите дела на нашия народ, за спокойно и щастливо бъдеще за децата на България, написа президентът.



За „ нестихваща религия в положителното, мирни и щастливи дни за всички “ прикани вицепрезидентът Илияна Йотова:



Вярата е движеща мощ във всяко начинание, написа в профила си във Фейсбук водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев. Днес сме дружно с околните си. Когато сме дружно, сме мощни. Нека огънят на празника в никакъв случай не угасва, пожелава той.



Пожелание насочи и водачът на Движение за права и свободи. „ Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на Движение за права и свободи ви поисквам здраве, мир и берекет “, написа Мустафа Карадайъ в пост във Фейсбук. Той показва, че в днешните сложни времена на война и рецесия повече от всеки път имаме потребност от мир, в единение и заедност да градим почтено бъдеще за всички български жители.

„ Нека денят, носещ вярата за вяра и ново начало, извърши сърцата и домовете ви с топлота, благополучие, мъдрост и естетика “, пожелава водачът на Движение за права и свободи.



От „ Продължаваме промяната “ заложиха на видео, в което най-популярните членове на партията насочиха своите пожелания. Сред са Кирил Петков, Калина Константинова, претендентът за министър-председател проф. николай Денков, Радостин Василев, Асен Василев и доста други.

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР