Представители от ГЕРБ в този кабинет няма да има, както

...
Представители от ГЕРБ в този кабинет няма да има, както
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Представители на ГЕРБ-СДС в проектокабинета няма да има

Представители от ГЕРБ в този кабинет няма да има, както и от други партии. Първия кабинет на ГЕРБ няма да подкрепим Това съобщи изрично депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер в bTV.

" Докато редихме хората за кабинет, мислехме кой ще се оправи най-добре. Политическа партия и Демократична България направихме огромен жест, с цел да няма спекулации. Започнахме да се усещаме първи на тези избори, тъй като всеки ден ни питат: " Какво ще вършиме ", уточни той. 

По думите му, когато са редили лицата в кабинета от коалицията са мислили единствено за едно по какъв начин България да стане естествена европейска страна и добави, че са създали голям жест, с който да стане ясно, че няма да има политически игри.

Според Даниел Лорер рецензията против предлагането Асен Василев да е в държавното управление е подправена, тъй като бюджетите, предлагани от него, са гласувани от всички народни представители в зала.

" Моята роля в държавното управление е несъмнено експертна ", разяснява своята номинация на министър на нововъведенията и растежа. " ГЕРБ нямат опция и би трябвало да поддържат Политическа партия ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР