Представители на западни държави, коментирайки атаките срещу Запорожката атомна електроцентрала

...
Представители на западни държави, коментирайки атаките срещу Запорожката атомна електроцентрала
Коментари Харесай

Захарова: Безразсъдно е да се каже, че атаките срещу Запорожката АЕЦ не са обвързани с режима в Киев

Представители на западни страни, разяснявайки офанзивите против Запорожката атомна електроцентрала (ЗАЕЦ), без да свързват режима в Киев с отговорност за тях, работят неразумно. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по радио Sputnik.

„ Безразсъдно е да се каже, че тези офанзиви против АЕЦ в Запорожие не са обвързани с режима в Киев “, сподели Захарова.

„ Защото незабавно щом кажат „ офанзива на киевския режим против Запорожката атомна електроцентрала “, техният мит за това свободно, демократично, законово образувание и неговия водач Владимир Зеленски като човек на света, планетата и кориците на всички лъскави списания “, изясни Захарова.

Според нея човек, който в действителност избира мира, развиването и неагресивния дневен ред, в никакъв случай няма да утвърди удара по нуклеарно оборудване.

 „ Тези, които я спонсорират, непрестанно повтарят, безусловно от конференция на конференция, от конгрес на конгрес, думи за екология, бъдещето на планетата, свободното волеизявление, в никакъв случай в живота си освен ще дадат нито стотинка, само че и няма да станат свързани с това лице или група лица, които нанасят удари и нападат нуклеарни уреди, само че те вършат това “, означи Захарова.

 „ Веднага щом създадат това, международната общественост ще зададе въпроса: „ Следващият транш, който изпратите на режима в Киев, е обезпечен, че няма да бъде употребен тук, по отношение на АЕЦ в Запорожие? “ И кой ще го направи Разбира се, никой. Следващият въпрос ще бъде: „ Има ли гаранции, че в случай че не дадете идващия транш на Зеленски, той няма да усили броя на офанзивите, с цел да изнудва Запада да отпусне този транш? И няма гаранция, тъй като чудовището към този момент е нахранено от Запада ", добави още Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР