Представители на туристическия бранш и жители на Приморско ще протестират

...
Представители на туристическия бранш и жители на Приморско ще протестират
Коментари Харесай

Протест заради лошото състояние на пътя Приморско - Китен

Представители на туристическия отрасъл и поданици на Приморско ще стачкуват през днешния ден поради неприятното положение на пътя Приморско - Китен. Протестът ще са организира на моста над Дяволска река и ще затрудни краткотрайно придвижването на колите.

С мегафон, транспаранти и плакати ще се съберат разпрострялите на пътя Приморско - Китен, с цел да изразят недоволството си от неприятното му положение, сподели уредникът на митинга Здравко Василев.

„ И в случай че нещо беше направено в предишни години като инфраструктура, в този момент сега е тотално занемарено. Почти всеки ден на пътя има някакви произшествия, тъй като кърпежите, които се направиха бяха повече от потресаващи, а пък тротоари, знаци, мантинели, тях даже ме е позор да ги разясня в какво положение са.

На пътния сектор има още един сериозен миг, това е мостът над Дяволска река. Мостът има потребност от поддръжка, само че за голямо страдание и той е оставен на произвола на ориста ".

Междувременно от община Приморско обявиха, че за ремонт на пътя ще се кандидатства с огромен план за финансиране по разнообразни стратегии, тъй като планува ремонт освен на пътната настилка, само че и на техническата инфраструктура под и над нея.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР