Представители на топ банките у нас ще вземат участие на

...
Представители на топ банките у нас ще вземат участие на
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Питър Барон

Представители на топ банките у нас ще вземат присъединяване на Шумът на парите 2022.

Именно с банковия панел - един от най-посещаваните в 13-годишната история на събитието, ще започва тазгодишното издание на форума, проведен от Profit.bg.

Сред лекторите е Питър Барон, основен изпълнителен шеф на финтех банката TBI. Той ще засегне тематиките:

Банкерите ще дискутират още и тематиките:

Кой е Питър Барон?

В последните пет години Питър Барон управлява TBI - challenger банка и BNPL водач в Югоизточна Европа. Има богат опит в областта на финансите и финтех на голям брой европейски пазари.

Като мотор на една от най-рентабилните банки в района, той има вяра, че ключът на триумфа се крие в построяването на предан екип и неповторима организационна просвета.

Питър има бакалавърска степен в Investment and Financial Risk Management от Cass Business School, Англия и е деен бизнес ангел и наставник на редица европейски стартъпи.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР