Представители на Софийска градска прокуратура, Държавна агенция Национална сигурност“, Комисия

...
Представители на Софийска градска прокуратура, Държавна агенция Национална сигурност“, Комисия
Коментари Харесай

Асен Василев ще бъде поканен в комисията за разследване на корупция в Агенция „Митници“

Представители на Софийска градска прокуратура , Държавна организация „ Национална сигурност “, Комисия за противопоставяне на корупцията, бившето управление на Агенция „ Митници “ и Асен Василев са измежду гостите, които се чака да бъдат поканени за чуване във краткотрайната комисия за следствие на к орупционните практики в Агенция „ Митници “ .

Днес министърът на вътрешните работи Калин Стоянов изясни на народните представители, че Асен Василев го е питал за какво не назначава за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково Недан Хаджиев , а той от своя страна му е отвърнал, че това нямам по какъв начин да стане на този стадий.

Стоянов добави, че ревизира дали е имало сигнали и оперативни каузи против към този момент някогашния основен секретар Живко Коцев , както и дали упрекнатите за присъединяване в незаконна група за контрабанда, изпиране на пари и корупционни закононарушения се загатват в сигнали от партньорски служби. Стоянов пое ангажимент да ревизира дали Коцев е заявил приемането на безценен подарък – часовник, както се изисква по закон.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР