Представители на руската опозиция отправиха призив ЕС да не признава

...
Представители на руската опозиция отправиха призив ЕС да не признава
Коментари Харесай

Пред Европейския парламент: Руската опозиция настоя Путин да не бъде признат от ЕС за президент

Представители на съветската съпротива насочиха апел Европейски Съюз да не признава резултатите от идните през март президентски избори в тяхната страна. Руските опозиционери приказваха пред две комисии на Европейския парламент в Брюксел във връзка гибелта на Алексей Навални.

,,Искаме да забележим разпадането на режима на Владимир Путин, желаеме той и съратниците му да следят края на този режим и да се сбъдне мечтаната от Налавни Русия``

Това съобщи Леонид Волков от фондацията на починалия съветски опозиционер като добави, че имат всички доказателства, че Налавни е бил погубен.

,,През 2021 година Навлани даде лист с най-близките другари на Путин и към момента не всички са глобени от Европейски Съюз. Този лист към този момент съдържа близо 7000 имена``, уточни Волков.

Евгения Кара-Мурза, която е брачна половинка на опозиционера Владимир Кара-Мурза, също в съветски затвор с дългогодишна присъда, прикани Европейски Съюз да направи, каквото може, с цел да избави политическите пандизчии в Русия и Беларус, и те да оживеят, с цел да оказват помощ за демократизирането на своите страни. Тя даде данни, които демонстрират, че има към 700 политическите пандизчии, в това число малолетни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР