Представители на Рома са се свързали с Барселона за евентуален

...
Представители на Рома са се свързали с Барселона за евентуален
Коментари Харесай

Рома със запитване за дуо от Барселона

Представители на Рома са се свързали с Барселона за възможен трансфер на защитното дуо Жуниор Фирпо и Жан-Клер Тодибо. Негативното въздействие на пандемията по отношение на финансите на клубовете, както и цената от 25 милиона евро за всеки един от двамата играчи обаче усложнява договорката, твърди El Mundo Deportivo.

Фирпо има на сметката си 16 мача за каталунците, само че към момента не трябва предпочетен пред титуляра Жорди Алба. Левият защитник се причисли към първенеца на Испания предходната година от Бетис, само че съгласно Diario Sport Барселона са му разрешили да напусне това лято при добра оферта.

За Жан-Клер Тодибо пък се твърди, че е трансферна цел и на Евертън, които са подготвени да насочат оферта от 20 милиона евро плюс спомагателни бонуси от 5 милиона, твърди El Mundo Deportivo.

Рома се надява на добра развръзка от обстановката, поради положителните си взаимоотношения с Барселона след договорката на Карлес Перез през януари. Байер (Леверкузен), Милан, Уотфорд, Саутхамптън и Монако са останалите 5 тима, които наблюдават обстановката. Тодибо сега е чартърен в Шалке 04, които могат да го закупят за 50 милиона евро през това лято, само че поради обстановката с ковид и усложненията във финансово отношение, това е малко евентуално. Тодибо се причисли към Барселона през януари предходната година от френския Тулуза, като има на сметката си единствено 4 мача за каталунците в Ла Лига.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР