Представители на ръководството на ПП , на младежката и софийската

...
Представители на ръководството на ПП , на младежката и софийската
Коментари Харесай

ПП АБВ почете Деня на народните будители

Представители на управлението на Политическа партия, на младежката и софийската организации сервираха цветя на монументи на национални будители в София. Те уважиха паметта и делото за будния български дух на Никола Вапцаров, Йордан Радичков и светите братя Кирил и Методий.
Председателят на партията Румен Петков, водачът на столичната организация Христо Колев, водачът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка и активът на партията се включиха в отбелязването на Деня на националните будители пред Народната библиотека " Св. св. Кирил и Методий ", където дружно с жители и представители на протестни организации уважиха подвига на възрожденските писатели и революционери, които доведоха българския дух до решимостта да поведе битка за държавен суверенитет.
 В „ Културен салон АБВ “ бе показана книгата на проф. Андрей Пантев „ Историческа еволюция на политическата народна власт В „ Културен салон АБВ “ бе показана книгата на проф. Андрей Пантев „ Историческа еволюция на политическата народна власт
В „ Културен салон АБВ “ бе показана книгата на проф. Андрей Пантев „ Историческа еволюция на политическата демокраци...
Представителите на АБВ не пропуснаха да се преклонят пред паметта на Светлин Русев, като сервираха цветя пред галерията му в столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР