Представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и на Има такъв

...
Представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и на Има такъв
Коментари Харесай

Подкрепа за “всяка една добра идея“ обещата от ИТН на Герб

Представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и на „ ИТН “ (ИТН) беседват в постройката на Народното събрание.
Прочетете още
В Народното събрание от ГЕРБ-СДС започнаха поредност срещи, като през днешния ден към този момент разговаряха с представители на Движение за права и свободи и на „ Българска социалистическа партия за България “. 

Председателят на ПГ на ГГЕРБ-СДС Десислава Атанасова означи, че това е първият диалог, който организират с ПГ на Има Такъв Народ в 49-ия парламент, а и преди този момент, във връзка на вероятни съвещания преди връчване на първия изследователски мандат на ПГ на ГЕРБ-СДС за лъчение на държавно управление в границите на това Народно заседание.

До този миг, както знаете, провеждахме серия от диалози с другите парламентарни групи, като в тези диалози главен акцент са вероятни единодушия по секторните политики от нашата управническа стратегия и надлежно визията на останалите парламентарни групи за опциите за поддръжка на тази управническа стратегия, както и другите хрумвания за консолидация на общи решения, съобщи Десислава Атанасова. Тя благодари на Има Такъв Народ, че са откликнали на поканата за диалог, написа Българска телеграфна агенция. 

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов благодари за поканата.

" Мога да ви уверя, че ние, като парламентарна група, ще подкрепим всяка една добра концепция, без да робуваме на идеологически щампи ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР