Представители на Международната мисия под егидата на НАТО в Косово

...
Представители на Международната мисия под егидата на НАТО в Косово
Коментари Харесай

Мисията на НАТО в Косово опроверга информацията за нападение срещу нейн патрул

Представители на Международната задача под егидата на НАТО в Косово (KFOR) опровергаха появилата се информация за нахлуване против неин патрул в района, цитира сръбската медия Pink съответното изказване.

" В момента можем да потвърдим, че преди няколко часа патрул на KFOR, който е дежурил в региона на Зубин поток, е чул няколко изстрела наоколо. Няма жертви, както и материални вреди. В момента ревизираме какво се е случило и ще ви уведомим по-късно за това “, се споделя в публикуваното известие.

По-рано водачът на косовските сърби Горан Ракич, ръководител на партията " Сръбска листа “, съобщи, че изказванията на медиите в Прищина за сръбски офанзиви против елементи на KFOR са дезинформация.

Сръбските медии оповестиха, че към 19:45 часа локално време в неделя специфични елементи на косовската полиция са нападнали сърби, които са на барикадите покрай Зубин Поток.

След случая в Косово президентът на Сърбия Александър Вучич организира съвещания с премиера Ана Бърнабич и военното командване на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР