Представители на медиите бяха сред първите, които днес имаха възможността

...
Представители на медиите бяха сред първите, които днес имаха възможността
Коментари Харесай

Представители на медиите видяха първи ресторанта на Hell’s Kitchen България

Представители на медиите бяха измежду първите, които през днешния ден имаха опцията да влязат в ресторанта на Hell’s Kitchen България и да опитат от специфичното меню на началник Виктор Ангелов . Самият той ги посрещна с думите „ Добре пристигнали! Както виждате, не се намирате на фон или снимачна площадка, а в същински изтънчен ресторант. “
 ресторант
Шеф Ангелов описа най-важното, което феновете ще следят в предаването и изясни главните термини в него. Най-важната задача за двата тима е вечерята, по време на която те ще потвърждават професионалните си умения в кухнята, изпълнявайки същински поръчки от посетители на ресторанта. По време на вечерята, всеки един от участниците ще дава отговор за избрана станция – салати, месо, риба, десерти и прочие Дневните провокации ще внасят в допълнение напрежение в всекидневието на готвачите. Отново, разграничени на тимове - мъже и дами, те ще би трябвало да мерят сили в задания, свързани с експедитивност, сръчност, дисциплинираност и умеенето да разпознават усети и артикули.

„ Благодарение на всички тези провокации ще мога да опозная в дълбочина мощните и слабите страни на участниците. Ще ги слага на ръба на опциите им, с цел да ревизира по какъв начин се оправят в рискови условия, ще диря точния баланс сред кулинарни умения и мощ на характера, с цел да избера най-после този, който е най-достоен за успеха. За разлика от други кулинарни излъчвания, тук нещата са и доста персонални, тъй като спечелилият ще работи в моя ресторант “ – приключи той преди да се отдаде на подготвяне на специфичното меню за публицистите.
 началник Виктор Ангелов
Директор „ Програма “ на Нова Броудкастинг Груп Антоний Мангов описа за международния триумф на Hell’s Kitchen. Предаването се излъчва в 19 страни по целия свят с над 50 сезона, а резултатите му не престават да са извънредно високи. В България, надпреварата сред професионални готвачи ще се излъчва три пъти седмично – във вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа.
 Антоний Мангов
„ Кулинарията в България сега е на извънредно високо равнище. Много младежи избират да се занимават точно с това, за което свидетелстват и участниците в Hell’s Kitchen България. Всички ние всекидневно вървим на ресторант, само че нямаме точна визия какво се случва в кухнята и какви старания, дисциплинираност и умения стоят зад една съвършена паница “, добави продуцентът на предаването Нико Тупарев. Той означи, че един от най-интересните детайли в предаването е отборната игра, само че е доста мъчно да останеш екипен състезател, откакто знаеш, че най-после ще завоюва единствено един.
 Нико Тупарев
Hell’s Kitchen България започва в ефира на NOVA на 27 февруари от 21:00 часа.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР