Представители на лявата бунтовническа група Армия за национално освобождение (АНО)

...
Представители на лявата бунтовническа група Армия за национално освобождение (АНО)
Коментари Харесай

Бунтовници атакуваха военна база в Колумбия

Представители на лявата бунтовническа група " Армия за национално избавление " (АНО) са виновни за организирането на бомбардировките във военна база, която се намира в източната част на Колумбия. Това заяви във вторник министърът на националната защита на южноамериканската република Диего Молано.

" Първоначалната версия е, че АНО стои зад този безразсъден акт ", сподели Молано, чийто видеоклип е оповестен на страницата на министерството в " Туитър ".
 Колумбия унищожи рекордна повърхност с насаждения с кока за година
Колумбия унищожи рекордна повърхност с насаждения с кока за година

Въпреки това страната остава най-големият производител на кокаин в света

В същото време президентът на Колумбия Иван Дуке написа на страницата си в " Туитър ", че е решил да отиде в град Кукута , който е административният център на източния департамент Норте де Сантандер, с цел да " се срещне с управлението на правоприлагащите органи и градските управляващи ".

По-рано незнайни лица взривиха два автомобила с взривни субстанции на територията на военна база в Кукута. В резултат на детонациите са ранени 36 души.

АНО, която има към 1500 членове, остана единствената бунтовническа група в Колумбия, откакто държавното управление подписа спокойно съглашение с Революционните въоръжени сили на Колумбия през ноември 2016 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР