Представители на Ливърпул са летели до Бразилия, където са преговаряли

...
Представители на Ливърпул са летели до Бразилия, където са преговаряли
Коментари Харесай

Ливърпул ще се пробва за бразилски защитник от Сао Паоло през зимата

Представители на Ливърпул са летели до Бразилия, където са преговаряли с централния бранител на Сао Паоло Лукас Бералдо предходната седмица и се надяват да го убедят да се причисли към „ алените “. Мениджърът Юрген Клоп желае да подпише с нов състезател на тази позиция и може да се хвърли за него още през януари, в случай че бъде контрактувана цената му, оповестява The Sun.

Ливърпул следи 19-годишният Бералдо от месеци, който е в Сао Пауло от дете и неотдавна към този момент играе постоянно за първия тим. Мърсисайдци желаят да работят бързо, ако противниците се включат с по-добри предложения.

Бералдо е записал общо 34 мача във всички шампионати за бразилския отбор през 2023-а година, в които се е отчел с едно попадение и девет жълти картона. Той е оценен на към 20 милиона паунда от Сао Паоло, като договорът му с клуба е до лятото на 2026-а година.

Бералдо не е единственият бразилски футболист, от който Ливърпул се интересуваше. „ Червените “ бяха свързвани с трансфер на полузащитника на Флуминензе Андре Триндаде, който изигра значима роля за триумфа на своя тим в Копа Либертадорес предходната седмица. Последните информации обаче сочат, че англичаните няма да притеглят халфа.

Liverpool fly into Brazil for talks over £20million centre-half Beraldo but are desperate for fast transfer |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР