Представители на инициативата Правосъдие за всеки се извиниха за издигането

...
Представители на инициативата Правосъдие за всеки се извиниха за издигането
Коментари Харесай

“Правосъдие за всеки“ се извини за издигането на Лозан Панов за президент

Представители на самодейността " Правосъдие за всеки " се извиниха за издигането на Лозан Панов за президент. Ден след вота юрист Петромир Кънчев написа в обществените мрежи, че този избор се е оказал неточност и че пътищата на инициативния комитет и на претендента са се разделили още в самото начало на акцията.

" Правосъдие за всеки " бе ядрото на инициативния комитет, издигнал ръководителя на Върховен касационен съд за кандидат-президент.

" Искам да се извиня на всички, които подведох с издигнатата от ИПВ кандидатура. Да, заблудих ви, за което ви апелирам да ми простите ", написа Кънчев.

Емил Георгиев от инициативния комитет също сервира оправдателен коментар:

" Отчитам присъединяване си в това начинание като неточност, за която скърбя и се оправдавам. Каузата, стояща зад него, обаче си остава. Тя е по-голяма и по-важна от всевъзможни кандидатури, поради което и аз оставам с нея ", написа Емил Георгиев в блога си.

Припомняме, че на изборите за държавен глава през вчерашния ден Лозан Панов остана с пети резултат и съгласно неокончателните данни събира 3,32% от гласовете.

Ето и цялата обява на аквокат Кънчев:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР