Представители на и на планират в следващите дни да проведат

...
Представители на и на планират в следващите дни да проведат
Коментари Харесай

САЩ и Китай възобновяват преговорите по търговската сделка

Представители на и на възнамеряват в идващите дни да проведат видеоконференция, по време на която да обобщят осъществяването на първия стадий от сред двете страни. Информация по този въпрос разгласява „ The Wall Street Journal ”, базирайки се на високопоставени източници от Вашингтон и Пекин.
Според тях, вицепремиерът на Китай Лю Хъ възнамерява по време на консултациите да сложи въпроса за въведените от страна на Съединени американски щати ограничавания против китайската корпорация „ Хуауей ” и дъщерните ѝ компании. Очаква се той да се позове на текст от първата фаза на комерсиалната договорка, в който е записан апел към двете страни да улегулират „ съществуващите и бъдещите търговски и капиталови проблеми допустимо най-конструктивно и бързо ”.
 Тръмп отхвърли, че комерсиалната договорка с Китай пропада изцяло Тръмп отхвърли, че комерсиалната договорка с Китай пропада изцяло
Американският президент Доналд Тръмп отхвърли известията, че комерсиална договорка сред Съединени американски щати и Китай е разтрогната, съобщи БГНЕС. " Търговск...
Според китайския източник, вицепремиерът ще увери Съединени американски щати в желанието да се съблюдават уговорките по възходящо закупуване на американска продукция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР