Представители на ГЕРБ, ДПС и Има такъв народ на Слави

...
Представители на ГЕРБ, ДПС и Има такъв народ на Слави
Коментари Харесай

СГЛОБКА: ГЕРБ, ДПС и ИТН са новата тройна коалиция?

Представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ИТН на Слави Трифонов се събраха на среща за проектокабинета " Габриел " броени часове преди гласуването му в пленарната зала.

В понеделник досегашната еврокомисарка по нововъведенията и образованието Мария Габриел отива при президента Румен Радев с изпълнена директория с предложение за конструкция и състав на постоянен Министерски съвет, а във вторник или ден по-късно - в сряда, се чака и утвърждението им от посочената за нова тройна коалиция. 

Срещата сред Габриел, заместника на Бойко Борисов Томислав Дончев, шефа на Народното събрание Росен Желязков, вицетата на Мустафа Карадайъ Йордан Цонев и Филиз Хюсменова, както и дясната ръка на Дългия Тошко Йорданов, идва минути след

поръчката персонално на водача на ГЕРБ, че може да се създадат занапред нови совалки за поддръжка на ПП-ДБ в подтекста на препоръчаното от Христо Иванов конституционно държавно управление за дълбока правова промяна.

По-рано през днешния ден водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели за първи път изрично, че ще поддържат кабинет с първия мандат.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР