Представители на дипломатическия корпус у нас и външния министър Николай

...
Представители на дипломатическия корпус у нас и външния министър Николай
Коментари Харесай

Дипломатическият корпус у нас с акция в подкрепа на Украйна

Представители на дипломатическия корпус у нас и външния министър Николай Милков направиха проява в символ на обединяване в поддръжка на Украйна, като се събраха пред Народния спектакъл " Иван Вазов " в София.

Днес се навършва една година от началото съветската експанзия в Украйна.

В общата фотография се включиха изпълнителният заместник-председател на Европейската комисия (ЕК) Валдис Домбровскис, ръководителят на представителството на Европейска комисия у нас Цветан Кюланов и служебният министър на външните работи Николай Милков.

" Украйна се бори освен за личната си суверенна страна, само че и за целия Европейски Съюз, за целия либерален свят. Защото тази война на Русия е и офанзива против Европейски Съюз, нашата система за сигурност и полезности. Води се брутална, хибридна и дезинформационна война. Русия употребява хибридни офанзиви, с цел да ни раздели и ние не може да позволим това да се случи. Затова извънредно значимо е да покажем нестихваща поддръжка за Украйна, както и да се борим с пропагандната машина на Кремъл ", съобщи по-рано Валдис Домбровскис, заместник-председател на Европейска комисия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР