Представители на Демократична България начело с бившата министърка на правосъдието

...
Представители на Демократична България начело с бившата министърка на правосъдието
Коментари Харесай

ДБ внесе 8888 подписа в ЦИК

Представители на " Демократична България " отпред с някогашната министърка на правораздаването Надежда Йорданова внесоха през днешния ден документите за регистрация на обединението за изборите на 2 октомври в ЦИК.

" Желанието на Демократична България за общо явяване с Политическа партия е ясно декларирано. Сега на ход са те. България има потребност от огромно обединяване, което да съставлява протестиращите хора през 2020 година, които ясно обявиха, че не може и не следва България да се ръководи от корупционното статукво.

Това, че към сегашния миг ние имаме обособена регистрация, значи, че чакаме явен отговор от Политическа партия и въпреки всичко има следващи стадии. Знаем, че по хронограма до 27 август е допустимо записаните субекти да се обединят за общо явяване ", изясни Йорданова пред публицисти. Тя дефинира въпросът, че в случай че въпреки всичко има обединяване, към коя от регистрациите ще бъде вписано то, като механически.

Осмицата е знак на равновесие и резистентност. Който каквото посее, ще пожъне и това е знак на визията ни, че в България би трябвало да има разсъдък в политиката и стабилно ръководство ", добави тя.

" Резултатите от изборите ще разясняваме след края на изборния ден. България има потребност от устойчиво ръководство. Грижа на политиците е да стартираме да събираме, сплотяваме и да лекуваме обществото ", сподели още Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР