Представители на Демократическата партия, които водят кампании в САЩ, в

...
Представители на Демократическата партия, които водят кампании в САЩ, в
Коментари Харесай

Вътрешен разнобой: Представители на демократите избягват Джо Байдън в кампаниите си

Представители на Демократическата партия, които водят акции в Съединени американски щати, в много от случаите не канят президента на Съединени американски щати Джо Байдън да приказва в тяхна поддръжка или го заобикалят. Това заяви " Вашингтон пост ", базирайки се на данни от анкета, извършена измежду повече от 60 участници в акции за губернаторски пост и в съревнования за политическо посланичество на разнообразни равнища.

Както отбелязва изданието, името на Байдън съвсем не се загатва на уебсайтовете на акциите на демократите и в техните сметки в обществените мрежи. За доста политици американският водач се е трансформирал в самобитна " котва ", написа вестникът.

" Кандидатите в основни съревнования в спорни щати или не го молят да пристигна, или интензивно го заобикалят, когато той идва. Малко претенденти са декларирали, че желаят Байдън да води акция за тях в техния щат или регион, а доста от тях въобще не дават отговор на въпроса ", написа вестникът.

Президентът на Съединени американски щати стартира в четвъртък акцията си в поддръжка на вътрешнопартийни претенденти за Камарата на представителите и Сената на Съединени американски щати на междинните избори. Участниците в политическите акции на Демократическата партия се надяват Байдън да " зададе звук ", да изтъкне своите достижения и да помогне за набирането на средства. Въпреки това рейтингът на доста претенденти е доста по-висок от този на самия Байдън, тъй че те не се нуждаят безусловно от неговата помощ.

Седрик Ричмънд, почитан представител на Националния комитет на Демократическата партия, отхвърли информацията на вестника, че претендентите желаят да се " дистанцират " от президента. Той загатна няколко събития в поддръжка на демократите, в които Байдън към този момент е взел участие тази година.

" Ако получавахме по един $ за всякога, когато някой подценяваше или отписваше Джо Байдън, можехме да изплатим държавния дълг ", сподели Ричмънд.

Междинните избори за Конгреса на Съединени американски щати ще се проведат през ноември. Те ще изберат всички 435 членове на Камарата на представителите и 34 сенатори. Понастоящем демократите имат болшинство в долната камара на Конгреса, а в Сената двете партии имат по 50 места. Тръмп показва мнение, че Републиканската партия ще успее да поеме контрола над Камарата на представителите на изборите през 2022 година, до момента в който демократите, в това число актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън, ще бъдат изправени пред политически провал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР