Представители на дават извънреден в централата на партията, в който

...
Представители на дават извънреден в централата на партията, в който
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за провала на служебното правителство на Радев: Тези хора показаха, че образованието не им е приоритет. Още утре да върнат децата в училище

Представители на дават ексклузивен в централата на партията, в който разкриват детайлности за схемите на четворната коалиция в секторите " Образование " и " Финанси ".

Красимир Вълчев прикани: " Настоявама още на следващия ден служебното държавно управление да върне децата в учебно заведение! Очевидно, че става въпрос за организационна отпадналост, за липса на обмисляне. Това държавно управление сподели, че образованието не му е никакъв приоритет. Видя се и в актуализацията на бюджета - нула лв. и на последно място. Да е честита на всички тази " смяна ".
свързани новини136680на 23.07.2021149382на 03.05.2021
" Не може да поставиш правото на обучение според от формата на институцията. Образованието е наложително във всички страни до избрана възраст. Това,което направиха двете министерства е да оставят една част от децата у дома и това да зависи от решението на родителите. Лятото последното Народно заседание не откри времето да одобри минималистичната смяна за учебното и предучилищното обучение. Намери време за всевъзможни " комисии ", откри време да се занимава с нас, само че не откри време за образованието ", означи още Вълчев.

" Ние спорихме, карахме се, само че вземахме уравновесени решения. Миналата година във всички европейски страни имаше ограничение правото на обучение. Тази година само в България имаме в подобен мащаб ограничение правото на наличие на децата в учебно заведение. Ние нямахме виновна власт, на която да й пука за образованието. И резултатите ги виждаме през днешния ден ", съобщи още той.

Красимир Вълчев още веднъж посочи: " Тези ръководещи демонстрираха, че за тях образованието не е полезност. Децата натрупаха доста дефицити, душевен проблеми, обездвижвания. Това, което вършат сега за учениците, останали у дома по избор на родителите, е окастрена форма на виртуално образование. Това образова, че тези деца са лишени от действително образование. Това, което се случва сега, е загуба на умеене за учене. И оттова ще дойдат пагубните резултати ".

" Изборите минаха. Призоваваме двамата министри още на следващия ден да върнат децата в учебно заведение! Без всевъзможни проби ", съобщи още той.

Тома Биков обърна внимание на изявление на министъра на образованието от тази заран за " скъсаната връзка " с доставките на проби за учениците: " Нашият апел през днешния ден е да пуснат учениците на учебно заведение, а да си се схващат за комисионните когато и където намерят за добре. Това, което те вършат през последните месеци, е едно нищо. Това е безспорен цинизъм, безусловно недопустимо, на ръба на незаконното. Да жертваш децата, тъй като не можеш да си разпределиш комисионните, е доста повече от всичко, което се случи през последните месеци. И двамата министри инкасираха безспорен неуспех през последните месеци ".

" Децата би трябвало да си тръгнат на учебно заведение. Няма да стане по-зле, в сравнение с е сега. Докато двамата министри се схванат за компаниите, ще има трагично развиване за българските възпитаници ", съобщи още той.

Томислав Дончев също се причисли към апела децата да тръгнат на учебно заведение.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР