Представители на част от най-големите банки в страната са сред

...
Представители на част от най-големите банки в страната са сред
Коментари Харесай

Шумът на парите 2022 събира топ банкерите на България

Представители на част от най-големите банки в страната са измежду лекторите на 13-ото издание на финансовия конгрес Шумът на парите.

Дискусията ще се организира на 7 юни с начален час 09:30, а мястото на събитието е Sofia Event Center.

Вече са удостоверили присъединяване изпълнителният шеф на Пощенска банка Асен Ягодин, както и основният изпълнителен шеф на TBI Питър Барон.

Сред лекторите са Теодор Маринов, изпълнителен шеф в ОББ, член на кънтри екипа на KBC Груп в България и водач на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп в България; основният изпълнителен шеф и член на УС на Българо-американска кредитна банка Илиан Георгиев и Маргарита Стоянова, шеф на дирекция „ Дигитални услуги и Call center “ в Инвестбанк.

В банковата полемика ще се включи още Борислав Генов, член на УС и шеф Банкиране на дребно в Уникредит Булбанк.

Изпълнителният шеф на Кредит Център Тихомир Тошев ще е модератор на полемиката.

Ето и по-важните тематики, които ще дискутират специалистите на 7 юни:

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР