Представители на бургаското духовенство осветиха празничната трапеза и традиционния за

...
Представители на бургаското духовенство осветиха празничната трапеза и традиционния за
Коментари Харесай

Осветиха празничната трапеза в Бургас, кметът пожела повече бургаски бебета

Представители на бургаското духовенство осветиха празничната софра и обичайния за Никулден рибен курбан , оповестиха от Общината.

След като пожела повече бургаски бебета и усмихнати хора в Бургас , като собственик на града кметът Димитър Николов в наличието на шефът на РИМ – Бургас Милен Николов разчупи обредната пита , която сподели, че идната година в морския град ще се раждат повече близнаци.
 Община Бургас
„ Когато се раждат повече близнаци , популацията на Бургас ще нараства двойно и по-бързо ще се оправим с демографския проблем . Пожелавам здраве и да се сбъдват всички положителни инициативи на бургазлии в нашия град. Нека положителното, щастието и триумфът споходят всеки бургаски дом “, пожела още кметът Николов.

Обредната софра тази година бе готова от учениците от Професионална гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ и Регионалния исторически музей – Бургас.
 Община Бургас
Веднага по-късно започв а и раздаването на рибния курбан за бургазлии, а градоначалникът се включи в празничната стратегия, като зае своето място на кметското бюро в градинката до Часовника и стартира да подписва и раздава на бургазлии празнични картички и никулденската брошура с достоверни рибни предписания.
 Община Бургас
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР