Представители на БСП и „Продължаваме промяната“ седнаха на масата за

...
Представители на БСП и „Продължаваме промяната“ седнаха на масата за
Коментари Харесай

БСП и ПП седнаха на масата за преговори

Представители на Българска социалистическа партия и „ Продължаваме промяната “ седнаха на масата за договаряния. Лидерът на левицата акцентира общите неща сред двете партии, като дефинира обществената политика на кабинета досега.

„ Мнението ни съответствува с вашите цели. Ние ви поддържаме напълно в битката с корупцията и статуквото досега, както и измененията КПКОНПИ, само че желаеме да прибавим към вашата стратегия и обществената политика, опазване на здравето, обучение и стопанска система, с всичко останало сме съгласни “, съобщи Нинова.

" Пред нас имаме тежка и виновна задача в границите на тези рецесии да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи в ползите на хората, както беше с първото ни държавно управление. Искрено се надявам да намерим допирни точки за една доста стройна и ясна стратегия до края на годината, която да е както измерител какъв брой добре се оправя кабинета, по този начин и като погледнем обратно да кажем, тези неща ги свършихме и дано да продължим по същия метод ", сподели Асен Василев.

По-късно през днешния ден се чака от Политическа партия да беседват и с Демократична България, а диалози с Има Такъв Народ няма да има.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР