Представители на БСП и ГЕРБ продължават и днес да си

...
Представители на БСП и ГЕРБ продължават и днес да си
Коментари Харесай

Остри реплики между БСП и ГЕРБ след записа „Ало, Банов…”

Представители на Българска социалистическа партия и ГЕРБ не престават и през днешния ден да си разменят остри реплики поради записа, станали известен като „ Ало, Банов…”.
Йончева разкри аферата " Ало, Банов " - министърът твърди, че е рекетиран Спецпрокуратурата влезе в Министерството на културата
Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ръководещите са реагирали под паника след изнесените данни от Елена Йончева.

„ Имахме „ Ало, Ваньо...”, „ Ало, Кокинов”, в този момент имаме „ Ало, Банов”. Общото за трите кабинета на Борисов е „ Ало корупция “, „ Ало, обири “, разгласи Нинова от парламентарната естрада.

По думите ѝ е впечатляващо „ оглушителното мълчание” на премиера Бойко Борисов .

Отговор ѝ Тома Биков : „ Под формата на „ журналистическо разследване” беше показан компромат, подаден на Българска социалистическа партия от хора, които са на границата на престъпния контингент. Преди три дни по неговите думи вие 100 получили този компромат и след три дни сте го плеснали на конференция, без даже да ревизирате, че има заведено дело от страна на Министерството на културата по този проблем.”
Деница Сачева: Има сигнали, че Ангел Ангелов е опитвал да заплашва шеф в МОН Ангелов работел в просветното министерство от 2016 година
Валери Симеонов от „ Обединени патриоти” също атакува социалистите.

„ Това равнище е унизително, това равнище цапа българският парламент… това цапа и мен”, разгласи Симеонов.

Записа разяснява и журналистката Елена Йончева . Тя подсети, че прокуратурата се самосезира незабавно и посочи, че чака обвиняването да се свърже и с нея, с цел да даде цялата информация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР