Представители на британския парламент извикаха полиция, след като вестник съобщи,

...
Представители на британския парламент извикаха полиция, след като вестник съобщи,
Коментари Харесай

Полицията проверява следи от кокаин в британския парламент

Представители на английския парламент извикаха полиция, откакто вестник заяви, че следи от кокаин са били открити на голям брой места в Народното събрание, съобщи Асошиейтед прес.

Председателят на долната камара на английския парламент Линдзи Хойл сподели, че се е свързал с полицията, откакто в. " Сънди таймс " заяви, че в постройките на Народното събрание се използват незаконни вещества.

Според вестника проби с натривки за засичане на опиати са разкрили следи от кокаин на 11 места, достъп до които имат единствено упълномощени в Народното събрание законодатели, чиновници и публицисти, в това число в тоалетна покрай кабинета на премиера Борис Джонсън.

" Сведенията за приложимост на опиати в Народното събрание, получени от " Сънди таймс ", провокират надълбоко безпокойствие и аз ще ги слага на вниманието на столичната полиция тази седмица ", сподели Хойл в свое известие. " Очаквам да видя изцяло и дейно използване на закона ", добави той.

Говорителят на Джонсън Макс Блейн сподели през днешния ден, че известията " са притеснителни ".

Обвиненията се появиха в миг, когато държавното управление оповести нова тактика за битка против злоупотребата с опиати и свързаната с опиати престъпност. В оповестените през днешния ден проекти се плануват повече запаси за рехабилитация на подвластните от опиати, както и стягане на полицейските ограничения против наркодилърите и трафикантите.

Министърът, отговарящ за полицията, Кит Молтхаус сподели, че известията за приложимост на опиати в Народното събрание не го изненадват. " Очевидно там работят няколко хиляди души и аз бих бил сюрпризиран, в случай че измежду тях няма няколко консуматори на опиати, за които това е метод на живот ", сподели той пред телевизия " Скай нюз ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР