Представители на българската общност в Норвегия внесоха протестна декларация срещу

...
Представители на българската общност в Норвегия внесоха протестна декларация срещу
Коментари Харесай

Хиляди българи с протестна декларация срещу бруталното отнемане на деца в Норвегия

Представители на българската общественост в Норвегия внесоха протестна декларация против противозаконното и брутално лишаване на наши деца в Скандинавската страна. Това стана преди няколко дни в град Кристиансан.

Тогава Валентин Желев и Александър Желев - админи на българската общественост в Норвегия, както и Николай Николов - ръководител на " Асоциация на бащите в България ", входираха декларация от 7 страници. Те я предоставиха на шефовете на БАРНЕВЕРН в Кристиансан - Monnica Brunner и Heidi Salvesen.

В едно от точките в декларацията, те осведомят норвежките управляващи, че българския народ е доста сензитивен на тематика грубото лишаване на деца от родителите и тяхното принудително усвояване. България е била 500 години под османско иго. Османците са отвличали български деца, с цел да ги създадат еничари, само че даже и тогава османците са били доста по-човечни и милозливи от сегашните норвежки бюрократи - отнемали са единствено по едно дете на многодетно семейство.

На срещата в офиса на БАРНЕВЕРН (социалната работа в Норвегия) българската общност поиска да се договорят способи за подпомагане от страна на България при случаи с наши деца в скандинавската страна. 

Ето и текста на протестната декларация, оповестен без редакторска интервенция:

БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ В НОРВЕГИЯ наброяваща към 10 000 души, трайно и краткотрайно пребиваващи българи с техните фамилии, родственици и деца, като се запознахме с хиляди медийни изявления, документални филми, видеа, документи и отчети на всевъзможни Европейски институции, Неправителствени и Правителствени организации работещи в областта на Правата на индивида и децата, мнения и постове в обществените мрежи, отзиви на водещи специалисти, политици и икономисти, а и в свободни полемики сред елементарните хора,

КОНСТАТИРАМЕ СЛЕДНОТО:

1. БАРНЕВЕРН е лишила принудително децата на 10 български фамилии (информацията е от Външно Министерство на България) на територията на Норвегия! Особено жесток е последният случай с отнемането на децата на Цветелина Оланд, който провокира всеобщото възмущение на Българския народ и Българските институции, а и на Българската общественост в Норвегия! Скандален е и случая с Емилия Арсенян, чието дете Миран е отнето преди 6 години, майката е спечелила делото на Върховен съд, а детето не е върнато до в този момент, с аргумента, че то говорило към този момент единствено норвежки! Семейството е завело дело в Страсбург и чака решение!

2. БАРНЕВЕРН е лишила и продължава да лишава хиляди деца от всевъзможни задгранични общности и най към този момент от норвежци, като годишното изражение в числа е от 1500 до 2000 деца! Особено ужасяващи са отнеманията на деца, за които е имало решение за лишаване още преди раждането или при самото раждане, като майките не са имали опция даже да ги погалят или целунат!!! В множеството случаи децата са отнемани на база на минали събития в живота на майката или бащата и на зародили хипотетични догатки, че те няма да бъдат положителни родители! Известни са и доста случаи, когато децата са били отнемани, като е била прилагана брутално полицейско принуждение против тях и техните родители!

3. БАРНЕВЕРН е може би най-щедро финансираната институция в Норвегия, като медиите цитират за 2016 година - 27 милиарда крони! Според медиите към 70 % са за заплати на чиновниците на БАРНЕВЕРН и прехрана на държавните и общински служби и приемни домове, защита, превоз, специалисти и други! Около 30% се концентрират в ръцете на пет частни съществени огромни играчи на пазара на обществени услуги, като облагите, които тези играчи осъществят са към 20 - 23%! Много повече, в сравнение с облагите от петролния бизнес на Норвегия! Това трансформира БАРНЕВЕРН в най-мощната промишленост в Норвегия!

4. БАРНЕВЕРН промишлеността е основала голям административен и наказателен уред, в който вземат участие общинските препоръки, полицията, прокуратурата, съда, специалисти и движимости лица, юристи, педиатри, педагози, лекари и стоматолози, спомагателен личен състав в учебните заведения, даже елементарните жители, които са задължени да подават сигнали до институцията, постоянно анонимни и изцяло неоснователни! Всички по веригата получават директно или непряко облаги от активността си! Декриминализирането на клеветата развързва ръцете на всички по веригата за осъществяване на злоупотреби при отнемането на деца! Семействата с деца са евентуални жертви и живеят в тежък стрес и боязън от БАРНЕВЕРН, до момента в който децата им не навършат пълноправие, след което стартира страха за внуците! Така правилото на комунистическата тоталитарна репресивна машина на Норвегия държи в робско послушание популацията на страната! Много хитро измислено за разлика от комунистите в източноевропейските страни, които разчитаха на комунистическата идеология и пропагандата!

5. БАРНЕВЕРН прикрива активността си зад подправените лозунги за угриженост и богатство на децата, и, че прави най-хубавото за тях, като ги лишава от сякаш неприятните им биологични родители и ги предава на приемни такива, които да ги обичат против възнаграждение! В асоциално, лицемерно и расистко общество, каквото е норвежкото, и което е възпитавано още от раждането във религия в институциите и тяхната безпогрешност, няма по какъв начин БАРНЕВЕРН, а и елементарните жители да изпитват съпричастност и обич към децата! Водещ е само материалният интерес и облагите които идват след всяко отнето дете! Ако БАРНЕВЕРН и норвежкото Правителство спрат финансирането, то незабавно ще се види, че никой не му прави усещане кой, по какъв начин и по какъв метод възпитава децата си и по какъв начин се отнася с тях!

6. БАРНЕВЕРН употребява извънредно брутални нацистки способи за разпит на деца на 3, 4 или 5 години, като отсреща им застават опитни психолози и без знанието на родителите се пробват да измъкнат информация за фамилията! На децата им се внушава, че би трябвало да споделят фамилните връзки в учебното заведение или в институциите, с цел да бъдат предпазени! Често това довежда до злоупотреби, като се употребява против родителите, с цел да им бъдат отнети децата! Показателни са множеството реклами за докладване, които са сложени на доста публични места в огромните градове на Норвегия! “Имаш мама, имаш и баща, само че в случай че не ти харесват може да ни се обадиш и ще ти намерим други, по-добри "! Или - “Имаш огромна къща! Имаш ли място за още един човек? Обади ни се и ще станеш приемен родител! " - следва телефон и адрес за среща!

7. БАРНЕВЕРН употребява силата, парите и безконтролната си власт с цел да манипулира показанията на биологичните родители в правосъдните зали! Честа процедура е специалистите на БАРНЕВЕРН да настояват в съда, че родителите са луди или по-емоционални и на тях не може да им се има доверие! Родителите от други етноси е обикновено да бъдат с друга емоционалност и просвета, само че това в никакъв случай не се взема под внимание! Използват се неистини и операции единствено и единствено да бъдат отнети децата и да бъдат дадени в приемни фамилии или в приемни домове! Обичайна процедура е също непрекъснатите и ненадейни визити в дома на децата от страна на чиновниците на БАРНЕВЕРН, които се ровят в хладилниците на хората, оглеждат се стаите на фамилията, събличат се децата и се ревизират дали имат синини! При визитите задачата не е да се помогне на фамилията, а да се намерят и най-малки пропуски или неточности, които след това да се употребяват в съда! Чаша бира сложена на масата може да стане мотив да бъдат отнети децата, като родителите могат да бъдат упрекнати, че злоупотребяват с алкохол!

8. Често пъти децата се настаняват в приемни домове и приемни фамилии на педофили, лесбийки, гейове и транссексуални, където са подложени на принуждение и полов тормоз! Децата получават тежки душевен проблеми и доста постоянно протягат ръка към дрога и алкохол! Детските самоубийства и престъпност са в пъти повече, в сравнение с в случай че децата са при биологичните си родители! Децата израснали в приемни домове и приемни фамилии нормално не могат да се осъществят в живота и стават нарушители, или се връщат да работят в системата на БАРНЕВЕРН и стават последващите насилници, тъй като познават системата от вътрешната страна!

В разследване на горните констатации и на други такива, които не са разказани в тази декларация,

БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ В НОРВЕГИЯ

счита че:

• БАРНЕВЕРН работи като терористична организация, обилно финансирана и покровителствана от Правителството на Норвегия, настояща противоправно съгласно Европейското законодателство, като проведена незаконна група с помощта и съдействието на частните си контрагенти и норвежките институции провеждайки политика на Геноцид по отношение на други етнически малцинства и националности живеещи на територията на Норвегия.

• БАРНЕВЕРН държи непозволено като заложници деца с българско и двойно поданство на 10 български фамилии, като по едно и също време с това е следила и заплашвала, и продължава да заплашва стотици български фамилии! Децата са лишени от права и свободи и са сложени в изолираност, което би трябвало да се смята за интервенция на Норвегия във вътрешните работи и опасност за националната сигурност на суверенната страна Република България!

• БАРНЕВЕРН лишава деца като се базира на закона в несъгласие на главните права на индивида съгласно Европейска конвенция за правата на човека, само че въпреки това употребява прекалено огромна мощ и показва мощност против невъоръжени и беззащитни жители, което би трябвало да се смята от всички демократични хора като похищение на деца със единодушието и протекцията на Правителството на Норвегия.

• БАРНЕВЕРН не прави разлика в културните и исторически разлики! Това е огромна неточност, тъй като българският народ е доста сензитивен на тематика принудително лишаване на деца от родителите и тяхното принудително усвояване! България е била 500 години под Османско иго! Османците са отвличали български деца с цел да ги създадат еничари (наемни войници) - само че османците са били доста по-човечни и милозливи от норвежките бюрократи - отнемали са единствено по едно дете на многодетно семейство като кръвен налог! В тази връзка българският народ приема отнемането и задържането на децата от родителите по подобен жесток метод, както го вършат от БАРНЕВЕРН като персонална вендета! Българският народ е горделив и непослушен народ и в никакъв случай няма да остави децата си да бъдат асимилирани, продавани и държани затворени в плен в Норвегия! Не си позволявайте да докосвате повече български деца, тъй като ще изпитате законовия яд на гордия български народ!

• БАРНЕВЕРН твърди, че прави всичко най-хубаво за децата, в това време крие всякаква информация по обособените случаи, което удостоверява, че БАРНЕВЕРН е покровителствана от Правителството на Норвегия и силовите структури, и взе участие в противозаконна търговия и трафик на деца! Държава в страната!

• БАРНЕВЕРН не зачита правата на индивида и на децата и нарушава Международни конвенции и Европейски наставления! Нищо учудващо, като се има поради арогантността и бруталността на силовите структури и норвежките бюрократи, които са подготвени да смачкат всякаква форма на инакомислие и противоречие с вярната линия на Правителството! Дискриминацията, расизма и сегрегацията в норвежкото общество са ужасяващи!

• БАРНЕВЕРН може и би трябвало да се намесва единствено когато има открити тежки форми на принуждение, корист с опиати и алкохол, полови похищения, педофилия или извращения, след подробно следствие и решение на Съдебен състав, а не на Общински арбитражен съд.

След всичко гореизложено

БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ В НОРВЕГИЯ

заявява че:

• е потресена, шокирана и ужасена от мащабите на брутално лишаване и задържането на децата от родителите им в Норвегия, с употребяваните способи практикувани от нацистките и комунистическите режими по света. Методите за следене и набеждаване на биологичните родители, до момента в който не бъде отвлечено детето или децата им от БАРНЕВЕРН, по-известна в обществените мрежи като норвежкото детско ГЕСТАПО!

• ще създадем и невъзможното с цел да върнем отвлечените и държани в плен и отнети принудително български деца от биологичните им родители!

• ще осведомяваме Президенти, Премиери, Правителства, Парламенти, Дипломати, Депутати, Правителствени и Неправителствени организации, Международни съдилища, Църковните православни и католически общности, българския и всички други демократични нации по света!

• ще организираме протестни акции, манифестации, демонстрации, конференции, изявленията, следствия, и ще използваме всевъзможни форми на гражданско непокорство! Ще стартираме акция по сливане на всички етноси, които имат отнети деца в Норвегия, за общ фронт против БАРНЕВЕРН!

• ще свидетелстваме на всички места, където има проведен правосъден развой против БАРНЕВЕРН! Ще събираме обстоятелства и доказателства за незаконното държание на чиновниците, виновни за похищение на деца в Норвегия и ще ги предоставяме безплатно на проверяващите органи и медии по целия свят!

• в случай че БАРНЕВЕРН отнеме още едно българско дете, в България ще пристъпим към законово задържане на съображение Европейските правила и законодателство на норвежки деца, като съответстваща мярка за арестуваните български деца! Това е твърдата ни позиция, нетърпяща никакъв коментар! Долу мръсните ръце на БАРНЕВЕРН от умните, надарени и интелигентни български деца.

• тази Декларация ще стане обществена сега, в който бъде преведена на британски език и ще бъде оповестена в обществените и международни демократични медии неотложно.

БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ В НОРВЕГИЯ упорства за:

• незабавното и абсолютно освобождение на арестуваните и държани в плен деца на 10-те български фамилии.

• неотложно и абсолютно затваряне на всички проблеми, в които са следени и притеснявани български фамилии и децата им и предоставяне на право да изоставен територията на Норвегия без последици.

• оказване на тежък дипломатически напън от страна на Република България, денонсиране на Правителствени и Търговски спогодби, лишаване на пълномощията на Посланика на Норвегия за България, рестрикции против норвежки компании, които оперират на българския пазар и блокиране на активите им в български банки, възбрана за осъществяване на действия на норвежки Неправителствени организации, излизане на България от Норвежкия финансов механизъм!!! Няма по-скъпо нещо за българския народ от децата му! Трябва да бъдат употребявани всички средства, с цел да бъдат освободени от позорния плен!!!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР