Представители на американското разузнаване буквално се похвалиха, че използват непотвърдена

...
Представители на американското разузнаване буквално се похвалиха, че използват непотвърдена
Коментари Харесай

ЦРУ се похвали, че използва непотвърдена информация за войната в Украйна

Представители на американското разузнаване безусловно се похвалиха, че употребяват непотвърдена и даже изцяло изфабрикувана информация за войната в Украйна.

Пред NBC News три публични лица описаха, че Съединени американски щати не разполагат с информация, че Русия може да употребява химически оръжия в Украйна, само че все пак президентът Джо Байдън е популяризирал подобен слух, с цел да предотврати възможното им потребление.

Медията напомня, че преди седмица съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан е популяризирал голямо количество засекретена информация. Това е част от тактиката на Вашингтон да скапва проектите на Кремъл, защото ги разкрива авансово. " По този метод се борим с съветската агитация и пречим на Москва да покаже своята формулировка за тази война “, изяснява източникът на медията, добре осведомен с проектите на Белия дом.

NBC News отбелязва, че доста публични представители на американското разузнаване удостоверяват, че употребяват информацията като оръжие, даже когато тя не е доказана. Понякога разузнаването на Съединени американски щати е употребило данни, граничещи с лъжата, като потреблението на химическо оръжие, за " да влезем в главата на Путин “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР