Представители. Elise Stefanik (R-NY) и Jared Moskowitz (D-Fla.) поискаха в

...
Представители. Elise Stefanik (R-NY) и Jared Moskowitz (D-Fla.) поискаха в
Коментари Харесай

Представители Стефаник и Московиц настояват президентите на Харвард, MIT и UPenn да бъдат уволнени заради боравенето с антисемитизма в кампуса

Представители. Elise Stefanik (R-NY) и Jared Moskowitz (D-Fla.) желаеха в петък президентите на Харвард, Масачузетския софтуерен институт и Университета на Пенсилвания да бъдат неотложно уволнени поради отношението им към антисемитизма в кампуса.

Двамата законодатели изпратиха двупартийно писмо — подписано от 72 техни сътрудници — до членовете на борда на трите прехвалени институции, като настояват, че университетските водачи са „ разрешили “ „ дехуманизирането “ на евреите и приканват за „ проект за деяние “ с цел да бъдат сложени във всеки кампус, с цел да се подсигурява отбраната на еврейските и израелските студенти и преподаватели.

„ Еврейските студенти трябваше да намерят комфорт в колежите си. Вместо това доста еврейски и израелски студенти са изправени пред все по-враждебна просветителна среда под формата на целеустремен тормоз, протестиращи, призоваващи за унищожаване на еврейската страна и даже актове на принуждение “, се показва в писмото.

„ Това е явен резултат от неуспеха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР