Представителен отбор от юноши и девойки на България ще отпътува

...
Представителен отбор от юноши и девойки на България ще отпътува
Коментари Харесай

Млади огнеборци от ОДК ще защитават честта на България на Световно първенство в Русия

 Представителен тим от юноши и девойки на България ще отпътува през м. септември за Саратов, Русия, където т.г. ще се организира Световното състезание по пожароприложен спорт. " Отборът е формиран от ученици на школа " Огнеборец " при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна ", посочи основен контрольор Стоян Стоянов от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в морската столица. Младежите и девойките на ОДК заслужили своето присъединяване в влиятелното интернационално събитие след чудесно показване на XLVII Републикански обзор по пожароприложен спорт, който се организира на лекоатлетическия стадион в  Пловдив от 27 до 30 май. Там присъединяване взеха над 400 състезатели от 27 области в страната – мъже, дами, юноши и девойки на възраст от 12 до 18 години и представителния тим на ФПБЗН-МВР.

Най-добри резултати от представителния тим на РДПБЗН – Варна и Спортен клуб по пожароприложен спорт – Варна реализираха:

Елица Илиянова Димитрова в категория дами победителка в " Двубоя " с най-хубави резултати в дисциплините " Изкачване с щурмова стълба “ и " 100-метрова пътека с трудности “ в категория дами

В дисциплината " 100-метрова пътека с трудности “:

В категория:

девойки младша възрастова група (до 14 г.) първо място извоюва Виктория Димитрова Кръстева;

юноши младша възрастова група (до 14 г.) първото място зае Добромир Валентинов Добрев

юноши междинна възрастова група (15-16 г.) Кирил Дамянов Николаев реализира трети резултат.

В дисциплината " Изкачване с щурмова стълба “ в категорията девойки младша възрастова група (до 14 г.) първо място извоюва Кристалиана Димитрова Димитрова.

В категория мъже варненските пожарникари извоюваха трето място в дисциплината " 100-метрова пътека с трудности ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР