Представител на посолството на САЩ в Москва може да се

...
Представител на посолството на САЩ в Москва може да се
Коментари Харесай

Захарова: Посолството на САЩ да се обърне към руското МВнР, ако не разбира какво е нужно за възобновяване на зърнената сделка

Представител на посолството на Съединени американски щати в Москва може да се свърже с съветското външно министерство, в случай че Вашингтон не може разбере какво е належащо за обновяване на зърнената договорка. Това написа в своя Telegram канал Мария Захарова, формален представител на съветското Министерство на външните работи, оповестява ТАСС.

По-рано координаторът по санкционната политика на Държавния департамент на Съединени американски щати Джеймс О'Брайън съобщи, че Москва " би трябвало ясно да даде да се разбере какво желае ". „ Не е ясно какво Русия вижда като триумф “ за обновяване на присъединяване си в зърнената договорката за зърно, сподели той.

" Искаме изпълнение на втората част от пакетното съглашение за Черноморската самодейност. Всичко, което е записано на хартия, е заверено от генералния секретар на Организация на обединените нации. Ако информацията на уеб страницата на съветското външно министерство не е задоволителна, тогава представител на посолството на Съединени американски щати може да се обърне към външното министерство за спомагателни уточнения “, сподели Захарова, разяснявайки думите на О'Брайън.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР