Представител на ОЛАФ ми беше казал: Вие си имате политиците.

...
Представител на ОЛАФ ми беше казал: Вие си имате политиците.
Коментари Харесай

Росен Миленов пред Фрог: Европарите са подкуп за политиците ни, за да бъдат послушни

Представител на ОЛАФ ми беше споделил: „ Вие си имате политиците. Ние си вършим нашата работа. И ще го вършим, до момента в който нашити политици ни натискат за това. После ще си продължите по същият път “. Това сподели пред Фог нюз някогашният чиновник от НСБОП Росен Миленов във връзка сандала с европрограмата „ къщи за посетители “.
От ОЛАФ имат интерес ненапълно. Евросредствата не се отпускат с цел да изравним нашата стопанска система с тази на развитите европейски страни. Това са така наречен корупционни суми, с които се заплаща на нашия политически хайлайф. Целта е да бъдем буфер, да бъдем послушковци.

В ДФЗ има най-малко 6-7 чиновници, които са били на управителни места в службите-НСБОП и ДАНС. Съответно и цялата информация върви към службите, тъй като някогашен чиновник няма. Знаят всичко от „ а “ до „ я “. А министърът на земеделието Румен Порожанов е кон за всички. При него няма Българска социалистическа партия, няма ГЕРБ. Всичко е минало през услугите му. Случайни неща няма нито при оперативните стратегии, нито при публичните поръчки. Всяко знамение е за три дни. Администрацията е овладяна от олигарсите и тарикатите. И тя потулва и смачква тези престъпни случаи.

Какво още разкри през Фрог нюз Росен Миленов, четете в рубриката „ Интервю “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР