Представител на фирма за доставка на машини за гласуване заяви

...
Представител на фирма за доставка на машини за гласуване заяви
Коментари Харесай

Фирма предлагала машини на ЦИК за 5 млн. евро, но не получила отговор

Представител на компания за доставка на машини за гласоподаване съобщи пред Българска национална телевизия, че е преговарял с изборната комисия да поеме поръчката, откакто от " Сиела Норма " желаеха повече от два пъти по-висока цена за нея.

ЦИК е определила сумата от 6.5 млн. лв. за доставката на нови 1500 машини, само че от компанията, доставила машините за предните избори настояха в началото на 15 млн., след което понижиха цената с един милион.

" Нашата оферта е за 5 млн. лв., ние може да доставим машините в съответните периоди по отношение на заложената процедура. Говорих с заместител ръководителят на ЦИК, приказвах с членовете на ЦИК и всеки ми споделя веднага ще ви уведомя ", сподели Красимир Иванов, представител на компания за импорт на машини от Китай.

Запитан от Българска национална телевизия какво се случва с тези договаряния Цветозар Томов отговори: " Не ми е прочут подобен случай ".

В последна сметка от компанията се принудили да уведомят другите държавни администрации.

" Днес аз уведомих администрацията на президента, администрацията на служебния министър ръководител, приложил съм документите на нашия български сътрудник, който взе участие в процедурата, само че не знам за какво никой не желае да беседва с нас ", сподели представителят на компания за доставка на машини Красимир Иванов.

Според компанията действителният период за договаряне е още пет, шест дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР