Представител. Байрън Доналдс, R-Fla., се присъедини към Sunday Morning Futures“,

...
Представител. Байрън Доналдс, R-Fla., се присъедини към Sunday Morning Futures“,
Коментари Харесай

Представителят на Републиканската партия насочва вниманието към 3 ключови доказателства, че семейство Байдън „противоречи“ на прикриването на техния бизнес

Представител. Байрън Доналдс, R-Fla., се причисли към „ Sunday Morning Futures “, с цел да разкрие най-убедителните доказателства, събрани от републиканците, които потвърждават, че Джо Байдън е забъркан в хипотетичната скица за търговия с въздействие на фамилията му.

БАЙРЪН ДОНАЛДС: Вече знаем, че Хънтър Байдън в действителност е довел Джо Байдън на тази вечеря в Cafe Milano. Говори се за това в разнообразни преписи на показания от Тони Бобулински до Девин Арчър. Когато попитахме Хънтър Байдън, той не можа да си спомни. Имате известното текстово известие за искане на пари от ръководителя Джао. Парите се появиха седмица по-късно. Хънтър Байдън под клетва сподели, че е надрусан, не може да си спомни текстовото известие. Но фотоси от преносимия компютър от пъкъла демонстрират, че той в действителност е бил в деня, в който е изпратено известието. Така че Хънтър Байдън си опонира. Това е доказателство номер едно.

Представителят Байрън Доналдс, републиканец от Флорида, приказва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР