Представете си сцената:Рожен. Поляните са изорани от тежка техника, за

...
Представете си сцената:Рожен. Поляните са изорани от тежка техника, за
Коментари Харесай

Да, Радев е слуга на руски господари

Представете си сцената:

Рожен. Поляните са изорани от тежка техника, с цел да бъде подложен стълб (по-нисък от на множеството азиатски някогашни руски републики), на който е окачено декар знаме. Пилонът е юридически в Турция, само че се води, че празнува освобождението на Родопите от Турция.

Около пилона: дебели мучащи хора с татуирани Левски и Ботев на сланините родолюбиво набиват кебапчета. Появява се Румен Радев и, умилителен от родолюбивата панорама, декларира:

" Украйна упорства да води тази война, сметката се заплаща от цяла Европа. "

И всичко си идва на мястото. Да, веещите български флагове без мотив са путинофили и ненавиждат всички българи, които следват заповедта на Левски да бъдат европейци, а не - азиатци. Да, пилонът, юридически с пари на страната (т.е. на гражданите) е мероприятие в интерес на Кремъл. Да, всички дебели и мучащи " патриоти " желаят гибелта на всички украинци и България да бъде съветска губерния, та да могат блажено да ближат брезентов московски ботуш. Е, и да мачкат тези българи, които желаят да бъдат европейци, а не азиатци.

Да, Радев е прислужник на съветски господари.

---

Текстът е от на създателя.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР