Представете си място с приятен климат през цялата година. За

...
Представете си място с приятен климат през цялата година. За
Коментари Харесай

Градовете с най-добър за живеене климат в света

Представете си място с прелестен климат през цялата година. За множеството от нас съвършеното време е причина №1 при избора на място за живеене.

Предлагаме ви лист на 7 града с най-хубаво време през цялата година.

Меделин, Колумбия

Температура: от 64,4 до 82,4 градуса по Фаренхайт

Град Меделин е ситуиран в зеления планински регион Аура на 4905 фута надморска височина. град Меделин е прочут като " Градът на безконечната пролет ". Названието идва от пролетното време в града през цялата година. Температурата в Меделин варира от 64,4 до 82,4 градуса по Фаренхайт.

Ница, Франция

Температура: приблизително 80,6 градуса по Фаренхайт

Вълшебният град Ница е ситуиран на средиземноморското крайбрежие в югоизточната част на Франция. Освен впечатляващото синьо-зелено море от едната страна, този град е заобиколен от рид от северната страна. Такова неповторимо местонахождение предлага прелестен климат през цялата година.

Лоха, Еквадор

Температура: от 78,8 до 86 градуса по Фаренхайт

Планинският град Лоха, ситуиран в южната част на Еквадор, се слави с прелестното си, сходно на пролетта време през цялата година. Лоха е ситуиран на 6788 фута надморска височина. Високата надморска височина оказва доста въздействие върху чудесното време в град Лоха. Освен това температурните съмнения в този град са минимални и от самото начало варират сред 78,8 и 86 градуса по Фаренхайт.

Кунмин, Китай

Температура: 68 градуса по Фаренхайт

Град Кунмин в китайската провинция Юнан е един от най-хубавите градове за посещаване когато и да е на годината. Независимо от сезона, в град Кунмин времето е фантастично през цялата година. Кунмин е прочут и като пролетен град заради съвсем идеалното си време.

Сидни, Австралия

Температура: 73 градуса по Фаренхайт

Несъмнено Сидни е един от най-великите градове в света. Градът се слави с процъфтяващото си изкуство, архитектурното завещание, културата, висококачествената просветителна система и чудесното време. В Сидни можете да се наслаждавате на великолепен климат от самото начало. Градът предлага повече от 340 слънчеви дни годишно.

Малага, Испания

Температура: 62,6 до 66,2 градуса по Фаренхайт

Малага е още един испански град с прелестен субтропично-средиземноморски климат. Всяка година в града има към 300 слънчеви дни. Град Малага има и щастието да се радва на най-топлите зими спрямо всички останали европейски градове. Зимата в града е мека, а междинната температура е сред 62,6 и 66,2 градуса по Фаренхайт.

Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати

Температура: от 71,6 до 57,2 градуса по Фаренхайт

Ако Сан Диего е идващото ви място за отмора, тогава не е нужно да се притеснявате за избора на време за посещаване. Защото климатът в Сан Диего е извънредно добър през цялата година. През горещия летен сезон Сан Диего получава междинна температура от 71,6 градуса по Фаренхайт. Зимата също е добра в града със междинна температура от 57,2 градуса по Фаренхайт.

Дубай, ОАЕ

Температура: от 60,1 до 104,5 градуса по Фаренхайт

Поради местоположението си в Близкия изток Дубай постоянно е считан за град с горещо време. Но през последните години в града се следи добре пристигнала смяна във времето, като от ден на ден туристи се стичат в него през цялата година, а не се лимитират единствено до месеците с " хубаво време ". Експертите го избират като желана дестинация както за пътешестване, по този начин и за престояване. Благодарение на неповторимото си местонахождение той е извънредно комфортен за пътешестване на всички места от Югоизточна Азия до Европа, Африка и Русия. Цените на жилищата също са се намалили през последните години, което го прави идеалното място за живеене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР