„Представете си гражданите на Република България и на Република Северна

...
„Представете си гражданите на Република България и на Република Северна
Коментари Харесай

Петков след изрязаната снимка: Представете си да се радваме на взаимно уважение, с Димитър няма да се подаваме на провокации

„ Представете си жителите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно почитание, ценене на правата им и разцвет “, написа във Facebook Кирил Петков и пусна обща фотография с македонския си сътрудник Димитър Ковачевски.

Петков продължава с бъдещите си очаквания, по какъв начин двете страни способстват интензивно за развиването на общи компании, които да основават голяма добавена стойност дружно, да имат растящи стопански системи, да имат взаимни детски лагери, да имат общи концерти, да имат общи просветителни стратегии, да няма граница сред двете ни страни, да няма дискриминация, да няма език на ненавист, да строим автомагистрали, да имаме съвременни влакови линии.

„ За доста тези думи звучат като фантазия, други провеждат всевъзможни провокации това да не се случи, трети просто не желаят непоклатимост на Балканите. Аз и Димитър имаме вяра, че това е допустимо, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целеустремено и дружно, с цел да го реализираме. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете! “, добавя още Петков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР