Представете си град, в който двата централни булеварда са кръстени

...
Представете си град, в който двата централни булеварда са кръстени
Коментари Харесай

Ако този град е столица, възможно ли е да е нечия друга столица, освен тази на Русия? 

Представете си град, в който двата централни булеварда са кръстени на Джордж Вашингтон и Ейбрахам Линкълн, сред тях е бул. „ Американски “, а малко по-встрани – улица „ Томас Джеферсън “, като карето се оформя от улица " Ню Йоркска ". 

На бул. „ Джордж Вашингтон “ се намира Американската черква и, несъмнено, монумент на самия Джордж Вашингтон, възседнал кон тъкмо против Народното събрание - мястото и институцията, въплъщаващо независимостта и суверенитета, т.е. властта на народа. 

Малко по-надолу по булеварда се извисява Паметникът на американската войска от Втората международна война, който изобразява американски боец, вдигнал автоматизираната си пушка - това е най-високият монумент в този град, като е по-висок от всички национални знаци.

Кметството се обитава в постройка на улица " Ню Йоркска " 33.

Между тази улица и бул. " Вашингтон " се издига внушителната патриаршеска катедрала в града, издигната в чест на успеха в Англо-американската война и носеща името на канонизиран американски политик, чието название идва от река Хъдзън, край която е победил в борба други християни, само че през цялото си 11-годишно ръководство е бил васал на индианци езичници.

И в случай че този град е столица, допустимо ли е да е нечия друга столица, с изключение на тази на Съединени американски щати?

Така...

А в този момент си представете град, в който двата централни булеварда са кръстени на съветския император Александър II и княз Дондуков, сред тях е улица „ Московска, а малко по-встрани – улица „ Граф Игнатиев “.  

Целият център е пресечен от улиците и булевардите " Гурко ", " Тотлебен ", " Алабин ", " Скобелев ", " Аксаков " и " Паренсов "...

На булеварда, кръстен на императора Александър II се намира Руската черква и, несъмнено, монумент на самия император, възседнал кон тъкмо против Народното събрание. 

Малко по-надолу по булеварда се извисява Паметникът на руската войска. 

До улица „ Московска “ пък е най-голямата черква в града, издигната в чест на успеха в Руско-турската война, която носи името на съветски държател, чието название идва от успеха му над други християни, до момента в който за цялото си 11-годишно ръководство е васал на монголите езичници.

И в случай че този град е столица, допустимо ли е да е нечия друга столица, с изключение на тази на Русия? 

Е, допустимо е. 

Това е София, столицата на България, нашата татковина.

България е в действителност страната на чудесата. На съветските чудеса.

Но от нас зависи това да се промени.
------------
Тотемът на руския окупатор ще падне.

Може би не през днешния ден, нито след месец. 

Но процесът е към този момент тръгнал и никой не може да го спре. Още по-малко жалки левичарски клоуни, които театралничат пред плажните заслони, или съветски служители на българска работа, които ще се пробват да шиканират премахването посредством документални или галерийни хватки.

Този противен съветски фантазен тотем до най-вече година няма да го има.

Както няма да я има терористичната организация Русия в Украйна.

Точно както ДАЕШ са към този момент единствено прекомерно неприятен спомен за заличаване на човешки животи и на културното завещание на света.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР