Представете си една млада булка – ПП/ДБ, палава булка, която

...
Представете си една млада булка – ПП/ДБ, палава булка, която
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП/ДБ са булката, ДПС – парапет, а ГЕРБ – младоженецът, отпращял не една булка, понякога откъм дупарата

„ Представете си една млада младоженка – ПП/ДБ, палава младоженка, която се взима с умел, по-възрастен, само че също много своеволен сътрудник – ГЕРБ, която не една младоженка е отпращял с 200, от време на време откъм дупарата. В този случай се нанизва и Движение за права и свободи, които да играят ролята на парапет, тъй като двамата млади се награбват на стълбището, да не вземат да се хлъзнат. “

Така метафорично разказа новото държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ, както и поддръжката на Движение за права и свободи за конституционно болшинство с декларация от трибуната Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

ГЕРБ и ПП-ДБ се събират да вършат държавно управление, в случай че се кълняха да се самоунищожат едни други.

„ Второ – Христо Иванов представител на дребното Движение за права и свободи – Демократична България, отива на крайници в стаята на Движение за права и свободи, при огромното Движение за права и свободи, да приказва с Делян Пеевски, за конституционната промяна и такова конституционно държавно управление “, продължи Иванов.

Според него господин Пеевски и Карадайъ ги подпирали леко откъм гърба, с цел да мине това държавно управление.

„ Г-н Иванов, в случай че е толкоз самоуверен и кардинален, нямаше да се крие и щеше да влезе в комисията, на мястото на който там са си избрали. Правите се, че не сте в брак с ГЕРБ и Движение за права и свободи, скърбя, вие ходихте да се молите. Ние ще демонстрираме какво вършиме, няма да се криете. Когато се вършиме, че не сте дружно. Напротив ни ще демонстрираме кой ви е парапетът във връзката, кой ви е младежът и каква обич вършиме там, където се съберете “, сподели Йорданов.

Той изясни, че не вижда какво срамно има в това Пеевски да е в комисията, в случай че те са го молили.

„ Вчера Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владо Панев, а и Стою – този исполин на юридическата мисъл на татко си, са дали своят вот „ въздържал се “, когато са гласуваше за подмяната на индивида на Движение за права и свободи. Не се крийте, вие сте дружно прегърнати някъде там на стълбищата “, приключи Йорданов.

Източник: 24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР