“Представете си, че привличате играч на име Мамбо и не

...
“Представете си, че привличате играч на име Мамбо и не
Коментари Харесай

Дами и господа, това е Мамбо №5!

“Представете си, че притегляте състезател на име Мамбо и не му давате фланелката с №5. Лоша преценка от Ебсфлийт Юнайтед”. Това бе посланието, отправено в Twitter пред няколко дни от 26-годишен почитател на Арсенал и Мейдстоун Юнайтед, касаещо централния бранител на Ебсфлийт Ядо Мамбо.

Imagine signing a player called Mambo and not giving him the number 5 shirt. Poor form from Ebbsfleet United. pic.twitter.com/ZFjVGlXRIV
— Joe (@RedAndWhite11) November 11, 2017
Юношата на Чарлтън в действителност играе за за тима от Нешънъл лийг, петото равнище на британския футбол, само че носи №18 на гърба си. Изказването на ентусиастът на име Джо, което той явно бе написал с мигане към музикалния евъргрийн Mambo No.5 на немския музикант Лу Бега, събра десетки хиляди лайкове и споделяния в обществените мрежи, а от Ебсфлийт взеха нещата в свои ръце. При това с идея, а не за чиста облага.

“Като множеството поредни на разнообразни футболни профили в обществените мрежи, че даже и в някои печатни издания, от Ебсфлийт Юнайтед нямаше по какъв начин да не видим лудницата, основала се към фланелката с №5 на нашия бранител Ядо Мамбо. Или по-точно от неналичието на фланелка с №5”, пишат от тима на формалния си уебсайт.

“Към сегашния миг №5 принадлежи на капитанът ни Дейвид Уинфийлд, който е много огромно момче. Представете си по какъв начин се опитваме да изтръгнем фланелката от ръцете му. Ще са ни нужни по-смели хора от нас самите”, не престават с възприятие за комизъм от Юнайтед.

BREAKING MASSIVE NEWS | So... you wanted Mambo No.5? Well we're giving you Mambo No.5.

Sort of...https://t.co/yHpNG88Fjy pic.twitter.com/cooBbvLa98
— Ebbsfleet United FC (@EUFCofficial) November 16, 2017
“И така… Как да дадем на хората това, което желаят и в това време да създадем положително? Фурорът към Мамбо стартира от излъчената по малкия екран среща с Лейтън Ориънт, като благотворителната идея към въпросния мач бе обвързвана с битката с рака на простата. Решихме, че ще пуснем на търг в еBay извънредна и единствена по рода си фланелка на Мамбо с №5 на гърба, документ за достоверност и подписана фотография на самия Ядо с фланелката. Още преди да официализираме желанията си, получихме оферта за 350 паунда, тъй че, това е стартовата цена”, прибавят от клуба, като приканват за разпространение на новината и разпространение на идеята в обществените мрежи.

Колкото до това какъв състезател в действителност е Ядо Мамбо…. 26-годишният бранител е родом от Лондон, само че рядко се задържа някъде дълго време и е обиколил общо 12 тима, като това е трети престой за него в Ебсфлийт. Точно и за Юнайтед той има най-вече мачове - 45. Към момента Ебсфлийт е на единадесета позиция в класирането на Нешънъл лийг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР