Представеният проектокабинет на ПП – ДБ няма да бъде подкрепен

...
Представеният проектокабинет на ПП – ДБ няма да бъде подкрепен
Коментари Харесай

Борисов: Няма да подкрепим този кабинет на ПП – ДБ, но ние сме единствените им приятели

Представеният проектокабинет на Политическа партия – Демократична България няма да бъде подсилен от ГЕРБ в този му тип, безапелационен бе Бойко Борисов, който е на посещаване в Разград. Лидерът на първата политическа мощ разяснява вероятните сюжет за сформиране на държавно управление, както и гърмежа, ориентиран към гл. прокурор.
Прочетете още
„ Атентат,  срещу който и да е човек е злокобно нещо. Не съм осведомен в елементи с следствието,  за това не желая да изпадам в детайлности. Осъждаме похищението против всеки един човек. Това грозно събитие влачи след себе си и неприятно последици.

Това обаче ще повече ни окуражи да довършим систематичната и правната промяна. А точно тя да е ориентирана към системата, а не към Иван Гешев. Съчувствам му на него и фамилията, това е колосален акт пред децата и брачната половинка му. Страхът в хората се усилва, откакто посегнат на гл. прокурор – то може да посегнат на всички ”, сподели Борисов.  Той добави, че България се връща през 90-те години, също така има взрив на незаконната миграция, обедняването на хората, а съгласно него и доста хора в Брюксел ще стартират да се съмняват в на.

Относно кабинета, препоръчан от Политическа партия – Демократична България, Борисов съобщи, че има някой фигури, за които не може каже неприятно, като министрите на екологията и защитата.  Но добави, че няма по какъв начин да поддържат целия му състав.

„ Сбъркали са времето за него, на два следващи вота  им споделиха,  че те не могат да ръководи сами, същото са го споделили и на нас.  Разбрах, че акад. Денков ще договаря с всички партии, поисквам му съумях,  но да знаят, че с изключение на мен -  други другари нямат. Редовен, постоянен кабинет би се получил в едно общо държавно управление  . За това окуражих представителите в комисиите и продължат да работят. Не сме говорили още за енергетика, превоз, защита ”, сподели Борисов.  Той  благодари на президента, че  дава още време на партиите. По думите му черновата на този кабинет може да получи поддръжка, в случай че в нея се сложат и техни водещи специалисти.

„ В този му тип – няма по какъв начин да има  подобен кабинет.  Много ми е забавен диалога с Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ.  На Асен Василев или му имат огромно доверие, или  е огромен капан, защото  главните упреци бяха към него. Или е за да го отстрелят или да не стане  нищо. Единственият другар на Асен Василев се споделя Бойко Борисов ”, съобщи още водачът на ГЕРБ.

По думите му, в случай че другите партии се съгласят да поддържат този кабинет, от ГЕРБ ще върнат мандата незабавно щом го получат. Ако обаче те не получат поддръжка, първата политическа мощ ще предложи кабинет.  Относно вероятните министри, Борисов съобщи, че е подготвен с тях, само че няма да ги споделя, с цел да не взриви договарянията, които вървят сега.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР