Представата ни за звездите е, че не са само винаги

...
Представата ни за звездите е, че не са само винаги
Коментари Харесай

Ще се изненадате, когато разберете, че тези звезди са много ниски

Представата ни за звездите е, че не са единствено постоянно красиви и добре облечени, само че и много високи. В някои случаи това е по този начин, само че постоянно камерата съумява да ни измами, като ни показва някои от най-известните хора в света много високи, а в реалност са миньончета. В това няма нищо неприятно и не би трябвало да се тормозим от сантиметрите. Е, през днешния ден ви представяме звезди, за които не сте предполагали, че са в действителност ниски, само че въобще не се срамят от това.

Салма Хайек

Една от най-сексапилните актриси в света постоянно е изглеждала по-висока във филмите и по фотосесиите, само че истината е, че е единствено 158 см, само че това не ѝ пречи да е едно от топ имената на Холивуд и да бъде мечтана от всички режисьори.

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки 

Ванеса Хъджинс

Красивата актриса и певица от " Училищен мюзикъл " е фаворитка на доста хора по света. Нейната височина обаче в никакъв случай не е попречила на мотивацията ѝ да успее. Актрисата е висока единствено 154 см. 

Виж още: Дъщерята на Тодор Батков за самочувствието и вярата в себе си! Защо K.LINA e била несигурно дете? 

Кристина Агилера

Поп дивата зашеметява с глас, а от момиче е известна като " дребната певица с огромен глас ". Синеоката певица е висока единствено 157 см, само че самочувствието ѝ е като на една същинска международна звезда. 

Ник Джонас

Тийн звездата Ник Джонас е любим на милиони девойки, само че една го има - Приянка Чопра. Те са доказателството, че една жена може да се влюби бясно в мъж, който не може да се похвали с височина, само че пък ѝ дава всичко друго, от което има потребност. Певецът е висок 167 см.

Виж още: Клъцни/срежи: Тези холивудски звезди се изложиха брутално с пластичните си интервенции

Аврил Лавин

Тя пее рок, поп и постоянно сменя цвета на косата си, а почитателите я обожават с нейните 157 см. Малко е загърбила кариерата си сега, само че сме сигурни, че скоро ще се завърне

Изображение: https://www.instagram.com/avrillavigne, Getty

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР