Представата ни за красива визия често се свързва с грима.

...
Представата ни за красива визия често се свързва с грима.
Коментари Харесай

Какво ще се случи с вас, ако спрете да се гримирате

Представата ни за красива визия постоянно се свързва с грима. За него отделяме много време, стараем се да създадем положително усещане и да усвоим техники, с които да се гримираме все по-добре. Тук идва въпросът какво ще стане с естествения тип и хубост, тъй като те са на назад във времето. Какво ще стане, в случай че спрете да се гримирате? Ако сте се чудили, дано забележим отговора.

Вероятно ви се е случвало да се погледнете в огледалото, когато сте гримирани и да не се познаете, само че да се усмихнете на резултата. Съвсем разумно, когато сте без грим, се мръщите на огледалото. Е, в случай че намалите грима, ще започнете да се възприемате такива, каквито сте и няма да се плашите от външния си тип. Ще се заобичате, а това е най-важното в живота.
 7 елементарни съвета за съвършено нанасяне на очната линия 7 елементарни съвета за съвършено нанасяне на очната линия
Очната линия може да повлияе върху погледа, правейки го експресивен, секси, емфатичен и вълнуващ. Много дами обаче изпитват компликация...

Когато премахнете грима, кожата ще се възвърне, тъй като малко или доста тя бива увреждана, когато нанасяте разнообразни артикули върху нея, изключително в случай че са със подозрително качество. Ето за какво, без грим тя се стане по-устойчива на слънчеви лъчи. Когато отивате на плажа, ще ви би трябвало единствено слънцезащитен крем и нищо друго. Ще се радвате на красивата си кожа от самото начало.

Гримът потвърдено може да форсира стареенето на кожата поради съставките, които съдържа. Неслучайно, когато сте без грим, изглеждате по-млади. Такива и ще се запазите, в случай че ограничите използването на артикули за гримиране. Гримът ви прави да изглеждате с години по-възрастни.

Когато излезете на открито през топъл летен ден и се гримиране, се притеснявате, че моливът може да се размаже от жегата, декор дьо тенът да се разтече и така нататък Ако сте без грим, освен че няма да задушавате кожата, а и няма да се тревожите, че продуктите могат да се разтопят от слънцето.

Хората ще ви възприемат по-различно, когато сте без грим, тъй като се смятате, че гримът крие същността ви и че ставате някой различен с него. Няма нищо по-красиво от естествената усмивка и тип на лицето. Така близките няма да се тормозят да ви заговорят или да си мислят, че сте надменни, в противен случай. Без грим изглеждате доста по благи и почтени, в сравнение с в случай че сложите всички артикули от несесера с гримовете.
 Няколко трика, с които гримът ще издържи по-дълго Няколко трика, с които гримът ще издържи по-дълго
Всяка дама би желала гримът ѝ да издържи по-дълго, изключително в случай че е заета през целия ден. Хубаво ще е да се гримираме един път и да имаме св...

Разхождайки се без грим, ще вдигнете самочувствието си. Ще възприемете това като смела крачка, а когато започнете да получавате единствено позитивни мнения и отношение, ще бъдете горди от себе си. Ще се убедите, че сте естествено красиви и че хората харесват същинската ви същина. Нямате потребност от грим, с цел да изглеждате и да се чувствате отлично.

Когато не носите грим, лицето се почиства доста по-лесно. Изискват се минимални грижи. Измиването е по-лесно, нанасянето на артикули за грижа за кожата - също.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР