Предсрочно освободеният от длъжност главен прокурор Иван Гешев намекна в

...
Предсрочно освободеният от длъжност главен прокурор Иван Гешев намекна в
Коментари Харесай

Гешев намекна: Службите убиха и Къро, и Трактора!

Предсрочно освободеният от служба основен прокурор Иван Гешев загатна в пост във Facebook, че мафиотските изтезания на Красимир Каменов – Къро и Алексей Петров са проведени от службите за сигурност. В обявата си Гешев разкрива и друго – че на 14 май, две седмици след избухналата бомба край кортежа му, Алексей Петров е изискал от него да се отдръпна.

„ На нарочна конференция през март демонстрирах проект за отстраняването ми от поста основен прокурор, подготвян от Красимир Каменов - Къро. На 1 май по невиждан метод за страна от Европейски Съюз беше осъществен атентат против мен. Тогава предизвестих, че това е единствено началото. На 14 май Алексей Петров изиска да се отдръпва. По безапелационен метод отхвърлих безпринципната “оферта “ да стана дипломат (или прокурор във ВАП) след отправени и документално закани. Скъсах оставката си “, написа Гешев. И продължава:

В края на май последва разстрела на Къро. Дали не беше погубен, тъй като е съдействал на известна евроатлантическа работа? При мистериозни условия се удави близкият до Политическа партия юрист Асен Джингов. Малко по-късно научихме от медиите за кончината на Брат Галев при започване на юни. На 15.06. бях отхвърлен като основен прокурор, тъй като споделих каквото мислят българите. Че в Народното събрание има политически отпадък. Явно много “политици ” се разпознаха. А самостоятелната правосъдна власт се наведе пред тях.



Преди дни показно беше погубен Алексей Петров, а в медиите се прокрадна новината, че и търсеният Петьо Еврото е умрял.

Дали не си къса гущерът опашката като в зората на 90-те години? Низ от случайности или огромен проект? Сигурен съм, че Европол и партньорските служби, подпомагащи следствието по атентата против мен, ще дадат отговори на тези въпроси. Както и за други тежки закононарушения осъществени у нас през последните месеци, откакто нашите правозащитни органи не се оправят или по-точно не желаят да се оправят ", приключва обявата си Иван Гешев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР