Предсрочните избори са най-логичната развръзка, но както знаем в българския

...
Предсрочните избори са най-логичната развръзка, но както знаем в българския
Коментари Харесай

Политолог от Варна: Само две партии ще имат по-висок резултат на предсрочни избори

" Предсрочните избори са най-логичната развръзка, само че както знаем в българския политически живот, не постоянно следва най-логичният сюжет на масата. “ Това разяснява за предаването " Post Factum “ политологът Сергей Петров. По думите му в родната политика е цялостно с невероятни обрати и с много безпринципни обединения и никога не би трябвало да са отхвърля разновидността за сформиране на държавно управление в това Народно заседание. Според Петров, въпреки всичко това е малко евентуално.

Сергей Петров разяснява и отхвърли на " Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия да отидат на съвещания при президента: " Не знаят какво да вършат, не са готови за тези съвещания. Оправданието им, че има комисия в Народното събрание не е сериозна. Това не са партии от три члена. Имат задоволително фрагменти, които да изпратят на договарянията. От " Продължаваме промяната " обявиха, че чакат нови дати. Не знам за какво някой би трябвало да се преценява с тях “, сподели Петров.

Според него от партиите, които са в Народното събрание само " Възраждане “ и ГЕРБ биха постигнали по-добър резултат на възможни предварителни избори:

" Възраждане окупират избрани тематики в общественото пространство. Упражняват монопол над тях, заемат избрани позиции, които въпреки и крайни са единствените, които могат да бъдат някаква антитеза на всички останали, които явно имат единодушие по избрани въпроси. Сред тях е приемането на европейската валута. “

Много далновидно ще е " Продължаваме промяната " и Демократична България да се явят дружно на избори, разяснява още Сергей Петров.

" Продължаваме промяната окупираха тематиките на Демократична България и те останаха без особена еднаквост след присъединяване си в този кабинет. “

Според политолога единствената партия, която е отвън Народното събрание и има късмет да влезе в него на предварителни избори е " Български напредък “ на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР